Thursday, November 18, 2010

Talvisia sävyjä - Winter tones

Me saimme pienen lumikerroksen ja voi että miten se valaiseekaan maisemaa ja mieltä. Oikein hieno homma. Näistä maalaushommistakin tuli jotenkin talvisia.

We had some snow and it really makes a difference. Everything seems a bit more light now. I find that I chose wintery tones today for my painting.


Lasiovinen kaappi on ostettu puuvalmiina jostakin. Vaihdoin siihen myös kahvat. Kelkka on Gunvorin taitavista käsistä ja olikin vähän kynnystä ryhtyä sitä maalaamaan. Sain sen viime vuotisesta joulukalenterista. Kelkan päällä olevan minkä lie tiinun olen itse väsännyt kahvitikuista ja paperinarusta (meinasi lentää roskiin moneen kertaan, mutta tuollaisena menee). Tuoli on myös itsetehty, näitä toooosi vanhoja, 90-luvun alusta ja balsasta sekä cocktailtikuista, oikein tikkuinen ja ikävä. Sekin on nyt minusta paljon kivempi, kuin oli puun värisenä. Lipasto on myös vanha, alunperin pähkinäpetsattu paksun lakkakerroksen kanssa. Siihen en ole vielä aivan tyytyväinen.

The cupboard I bought somewhere unfinished. I changed the handles too. The sleigh is made by very very talented Gunvor. I got it from my christmas calendar last year. It took a bit of guts to start messing with it. The wooden bucket I made from coffee stirrers and paper ribbon. I almost threw it away several times, but I think it is ok now. The chair I've made early nineties from balsa and cocktailsticks. It was awful but now a bit better to me. The chest of drawers I've had for ages. It used to be walnut with a thick layer of varnish. I don't like it just yet though, but it is wintery to me.

2 comments:

Merja said...

On tosi kivoja ja onnistuneita kaikki. niin maalaukset kuin rakentelutkin. Minusta tuo saavikin on upea.

Patty said...

Everything looks wonderful. I really love that cabinet! You did a wonderful job on the bucket too!!