Friday, February 6, 2009

Palkinto ja syssi ilahduttavat


Nukkekotielämää-ryhmässä on jännittävä helmikuu menossa, kun sys on meneillään. Salaista ystävää muistetaan nimettömänä ja kuun vaihteen jälkeen arvaillaan, että kuka olikaan minkä lähetyksen takana. Sain ihania helmiä, joille kuva ei tee oikeutta.

We have a secret friend-swap at our net-group. We send anonymous packets and at the end of february guess who has sent what to whom. I received a packet of the most beautiful beads. The photo is really bad, I'm afraid.



Sain Lotelta tämmöisen hauskan palkinnon. Kiitos! Mä olen maailman huonoin laittamaan näitä eteenpäin, kun haluaisin sitten laittaa kaikille, eikä se ole oikein homman tarkoitus...

I got this award from Lotte, thank you! I suck at forwarding these, because I'd like to give them to all the blogs I read and that's not the point...

4 comments:

Anonymous said...

Hanna, kun kuulemma tiedät sen ihanan korin ohjeen jota Lissu pyyteli niin voisitko ohjeen laittaa sivullesi? Kun se ohje olisi vain siinä nukkekoti- yhdityksen lehdessä ja itselläni ei sitä tule.(koska en ole jäsen) Niin jos voisit laittaa ohjeen sivullesi jooko? :)

hannajaleijona said...

Mikä jottei! Mun pitää vaan ensin opetella laittamaan sivuja tähän blogin yhteyteen, jotta saisin sen ohjeen kokonaisena ja aina löydettävänä jotenkin järkevästi esiin. Joku tovi voi mennä ennen kuin se täältä löytyy, mutta yritellään.

Anonymous said...

Kiitos! :) Täytyykin tsekkailla viikoittain(ainakin)onko ohje tullut. Yritäs opetella. =)

Anonymous said...

Tunnustusta blogissani sinulle!