Tuesday, February 24, 2009

Ostokset Drapista - Shopping from Drap


Nonnis, nyt tuli taas hyvä hetki bloggailla, kun valmistaudutaan lähtemään Guellin puistoon. Tässä kuvassa on siis minun ostokseni tuolta Drapista, iiiihhhana laukku (niistä oli pirullinen valita, kun toinen toistaan kauniimpia olivat), pari lasijuttua eläinlääkärin labrapöydälle, pikkuruistakin pikkuruisempi leijonalelu, joka on toki nivelletty ja voi istua ja seistä ja kävellä ja vilkuttaa ja nostaa kädet pystyyn!, lohikäärmepatsas ja vielä tuo lehti, joka on aika villi ja oikein oikein kiva leikkaa-taittele-liimaa tehtävineen, ohjeineen ja keskiaukeaman aukeavine nukkekoteineen. Tässä lehdessä on juttua Lea Frisonin nukkekotikirjasta, jonka ihanuutta en lakkaa ihmettelemästä.

Now I have time to do some blogging before leaving for park Guell. Here's what I got from Drap, a lovely and perfectly crafted leather-bag, tiny lion-toy, whose joints move, a dragon-statue for my little collector and some laboratory-bottles for my vet. The magazine is lovely too, lots of cut-outs and diy-instructions and opening centre-fold dollhouse. There's an article of Lea Frisoni's book in this issue. The book is just amazing...

5 comments:

Lotte said...

Voi apua, mihin olet päässyt!!! ihan hitusen kateellisena täällä... ;D mahtavia löytöjä!

Tiina said...

Niin täälläkin vähän viherretään :-) Kiva kun tuota kuvaa sai suurennettua, niin näkyi se leijonalelukin.

Reetta said...

Tiedätkö yhtään mistä saisi sellaisia värillisiä lasimaljoja nukkekotiin johonka saisi vaikka kukkasia? :) Ihanat ostokset!!

hannajaleijona said...

Moi Reetta! Lasitavaraa myy monikin nukkekotikauppa. Todella upeita, mutta myös hinnakkaita myy Gerd Felka, jonne on linkki tuolla minun blogin alaosastossa. Doloresissa on kaupan myös värillistä lasia, sinnekin on linkki tuolla alhaalla, nukkekotikauppojen kohdalla.

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀