Monday, March 9, 2015

Paperointihommia - Papering


Minä en niin tykkää valkoisesta, mutta nämä Mirka Salosen pöytä ja Christian Lundkvistin peililipasto olivat kalusteina niin kauniit, että olen ne hankkinut. Paperoin niihin vähän väriä. Tykkään varsinkin kurkata laatikoihin, kun sielläkin on kukerrusta. Ai että, koloihin ja tasoille on niin mukava laitella esineitä. :) Irtolaatikosta tulee seinähylly. Se sai uudet vetimet, jotka olen hankkinut Minstistä aikoja sitten.


I don't like white furniture that much, but I wanted the desk by Mirka Salonen and cupboard by Christian Lundkvist as I like the shape. I papered them instead of painting. I like to peek into the drawers to see the floral paper there. The loose drawer got new pulls by Cilla from Minst and it will become a shelf.

10 comments:

Tiina said...

Kivasti tulee valkoiseen piristystä ja väriläiskiä.
Avatut laatikotkin näyttää siisteitä, kun on paperit pohjalla.
Olisiko pöydän tekijä kuitenkin Mirka SaloNEN ...

hannajaleijona said...

No katos, kiitos Tiina kun huomasit. Nyt on korjattu nimi tekstiin.

Carolina Gonzalez said...

Lovely paper choices, I really like the look!

jirps said...

Kylläpä olet ollut melkoinen tehotyttö, on niin paljon uusia juttuja täällä. Kalusteista tuli kivan raikkaat kun saivat vähän väriä pintaan ja sisuksiinsa.
Rannekorun värkkääminen on kyllä jo varmaan stressitestitasoa..

shannonc60 said...

Your furniture looks awesome. I love your choice of retro papers.

elis said...

Beautiful.

Marjatta said...

Kyllä ovat kauniita ja iloisia paperoituina. Hyvän tuulen huonekaluja.

Kirsi said...

Ihania ovat! Olen itsekin tehnyt vastaavia paperi-tuunauksia! Just ostin vanhan Lundby-kaapin tätä tarkoitusta varten :) Ja nykyään on niin ihania skräppi-papereita. Ja voihan tuota tehdä kankaallakin.

Sanni said...

Sopivan säväyksen tekevät nuo paperit! Mummolassa oli juuri tällaisia tyylihuonekaluja, jotka oli uudelleen tuunattu aikakauden tyyliin.

RiinaTuulia said...

Oiii hienot! Ja nuo paperit on <3