Wednesday, March 21, 2012

Vielä yksi - Yet another


Nyt tulee kyllä toistoa, mutta minkäs teet. Tästä mallista tykkään itse paljon. Helmassa on vähän helmineuletta, mutta muuten se on tosi simppeli. Tykkään noista lisäyksistä hihan istutuksissa ihan hirmuisesti. Nyt kun vielä oppisin tekemään kuvioneuletta tuohon yläosaan... Paikkana on Pirtin olohuone. Se on aikamoisen unohduksen tilassa, mutta ehkä ei enää kauaa.

I'm repeating myself, but it's knitting at the moment. I like this model a lot even though it's very simple. If only I could learn to knit patterns for the upper part... The photo is taken in Pirtti living room, which is very neglected at the moment, but maybe that'll change soon.

3 comments:

Saila said...

Voi! Ihanat tyynyt, ja ihana ovi, ja kirjahylly!!! Todella kutkuttavan näköinen paikka. Saa esitellä lisää ;-)

Taru said...

Sun neuleet on aivan taivaallisia! Samoin nämä tunnelmakuvat. Lisää lisää :) Voin kuvitella että on myös mukavaa kun kokemusta karttuu ja voi tehdä mitä huvittaa, istuvia pukuja ja kaikkia noita palmikkosysteemejä.

iizu said...

Kivan näköisiä neuleita! Itsekin olisi kiva neuloa, mutta johonkin se aina tyssää... Kiva blogi sinulla, pitää vierailla useammin! :) Miniterkkuja!