Thursday, March 8, 2012

Kannu ja sen kaverit - Pitcher and pals


Olen varmaan joskus aiemminkin näyttänyt Miinun astiat nukkekoti Fauniuksesta. Tässä on paljon suosikkejani, mutta nyt on yksi uusi. Nimittäin tuo alatasolla oleva upea, iso kannu. Kaiken lisäksi sain mahdollisuuden maalata sen itse alilasitusväreillä. Siinä olikin kieli keskellä suuta... Alakuvassa vähän maalaamiani kulhoja ja lautasiakin melko ärhäkän käsittelyn jälkeen. Halusin krakelointia näkyväksi ja mottonahan on silloin tällöin "ei kohtuutta missään". Kiitos tuhannesti, Taru! Kannun muoto on aivan ihana.

I think I've shown the dishes of Miinu at Faunius before, but there's a new favourite there. It's the large pitcher at the bottom. I had the opportunity to paint it myself with underglaze colours. You can just imagine the concentration. The bottom photo has some plates and bowls I painted too after I treated them quite heavily. I wanted to see the crackle-effect and it sure is visible now... Must say that I love these... Thank you so much, Taru! The shape of the pitcher is divine.

10 comments:

Toñi said...

Me encanta visitar tu blog, tus trabajos son estupendos.

Te paso la dirección del mío que ha cambiado de nombre.

Besos.

http://minisantonia.blogspot.com/

AinoS said...

Oi kun on ihania astioita kaappi täynnä. Jos ei tietäisi että ovat miniastioita niin äkkinäinen katse sanoisi niiden olevan isosta maailmasta.

Josje said...

Great collection! I love everything together in the hutch. The pitcher looks wonderful.

Ilona said...

Very nice bowls and plates! They are painted beautifully!
Greetings, Ilona

Teresa Martínez- IGMA artisan said...

Se ve muy bien todo apilado, me encanta!

Kikka said...

Komea Kannu ja kauniisti maalattu!

Katrina said...

Upeita astioita ja kannuja! Olen aikoinaan kerännyt 1:1 kannuja ja nyt voisivatkin minit ollakin uusi ja mahtuvampi vaihtoehto.Mukavaa viikonvaihdetta Kati

Merja said...

Kaunis kannu sekä maalaus, krakeloidut ovat myös hienoja.

Minna said...

Kannun muotoilu on todella kaunis, ja maalaukset herkkiä. Krakleeraus astioissa näyttää kivalta!

Cote said...

Que bonitos!!