Tuesday, October 18, 2011

Kuvapulmia ja salaisuuksia - Photoproblems and secret things

Täällä kärvistellään taas flunssan kourissa, mutta elämä voittaa jo. Käyttämäni kuvaohjelman kanssa on viime aikoina ollut kovasti ongelmia, jotka saattaisivat johtua esimerkiksi siitä, että olen auttamattoman laiska lataamaan ohjelmistoihin uusia versioita netistä. Minusta olisi ihanaa, että homma toimisi kuten olen sen oppinut. Taidan olla tulossa vanhaksi.

I've been fighting the third cold of the season, but life starts to smile again. I've also had difficulties with the software I use to edit and add photos to my blog. I'm terrible in installing the new versions of software. I'd love to just keep on using the things I've learned just the way they were. I'm probably getting a bit old.


Uudet tytöt lainavaatteissa, eli onnistuin ostamaan Tarulta pari kaunotarta tovi takaperin.

The new girls borrowed some clothes from my stash. I bought two beauties from Taru a while ago.


Kokeilin tehdä laattoja rakusavesta. Siinä on aika iso karkeusongelma tähän mittakaavaan, mutta muuten se on oikein hienoa savea. Muut viime ajan tekemiset liittyvät jo jouluisiin salaisuuksiin ja niiden parissa puuhaaminen jatkuu vaan. Blogissa tapahtuu siis aika vähän kunnes joulukuussa voi tehdä paljastuksia.

I tried to make tiles with my raku clay. The clay is a bit rough for this scale, but it's nice to work with. I've made secret thngs lately, something I cannot reveal just yet. There's a lot more to make, so the blog will be a rather quiet place until December.

5 comments:

Maina said...

Pikaista paranemista! Kauniita laattoja sulla syntymässä.

miniacollection said...

I love the dolls. Thank you for the link.
Geneviève

Johanna said...

Uuuu... lisää keramiikkaa!! :) Laatat näyttävät hyviltä! Rakussa tosiaankin on melkoisen isoja "sattumia" joukossa, ja siksi pieniin töihin hankala käyttää. Hyvin olet onnistunut. Milenkiinnolla odotan, mihin aiot laattoja käyttää.
Paranemisia!
Johanna

Johanna said...

Ai niin, piti kysymäni, että kiinnostaisiko pieni joulukalenterivaihto? Teen tällaista pienimuotoista kyselyä ja katson montako lähtee mukaan. :) Voi olla, etten kaikkia 24 pakettia vaihdakaan, jos tuntuu etten itse ehdi kaikkea tehdä. Ei lisää stressiä! :) Ilmoittele jos kiinnostaa, ja montako pientä vaihtoa haluaisit, jos innostuit. Olen hieman myöhään liikkeellä, kun huomasin, että jotkut jo kesällä puuhastelivat joulukalentereitten parissa.

ShaniQ said...

Laattojen teko minullakin mielessä. Vielä kun saisin päätettyä mistä alkaisin kokeilemaan. Sinun laatoistasi tulossa hienoja! :)