Monday, March 9, 2009

Tampereen tuliaisia - Shopping like crazy...


Tässä on yleiskuva upeista, hienoista, kauniista ja onnekkaista ostoksistani. Tarkemmin niistä löytyy täältä.Tampereella pöydät notkuivat taidokkaasti tehdyistä mineistä ja lattiat mukavista ihmisistä. Minun eläimeni kävivät oikein mukavasti kaupaksi ja jo lauantaina aika aikaisessa vaiheessa päätin, että tämä viikonloppu menee harrastuksen piikkiin, eli annoin itseni käyttää saamiani rahoja aivan vapaasti mm. Taru Astikaisen upeiden nukkien ostamiseen. Keräilijä mikä keräilijä...

I had such a nice time at the fair this weekend. The room was filled with amazing miniatures and lovely people for two days. I decided early on to allow myself to spend the money I got from my animals on buying these wonderful dolls of Taru Astikainen, for example. You can see my shopping in greater detail here.

11 comments:

Katriina said...

Mikä saalis =O

Eliisa said...

Vau, ihana määrä nukkeja. Kyllä olet ne ansainnut!! Oli mukava nähdä.

Julianna said...

Mikä määrä mielettömiä ostoksia!!!! WAU!

Maria said...

Ai ai.. tuo pikkunukke, joka on kaakelikuvassa, kutsui muakin.. ja kaakelithan on ihan täydellisen kauniit! Ihania ostoksia :) Meillä oli superhyper onnelliset pienet miehet, joiden nukkekodeista pupu ja nalle löysivät kotinsa :) Ja ihana oli taasen tavata!

Taru Astikainen said...

Moi, Siellä on pari hapannaamaa oikealla puolella. Onko ne kateellisia tosta keinutuolista vai :) Hauskaa oli, kiitos seurasta!

Aino said...

Vau mikä saalis, tosiaan! Vaan ihan hyvä määrä oli meilläkin tuomista, ja myös mummulaan mummu ja vaari. :)

Niiden vanhanaikaisten juttujen tekijän nimi oli muuten muistaakseni Mirka Salonen. Mäkin kävin niitä hypistelemässä, mutta jäivät sitten kuitenkin ehkä ensi kertaan.

Auliina said...

Wau mikä saalis Sulla :D ymmärrän kyllä oikein hyvin ihastuksesi Tarun nukkeihin...en mäkään voi vaan kävellä sen pöydän ohitse...
Tekemäsi Raitakisuli löysi paikkansa nukkekodistani ja on sopeutunut ympäristön muutokseen hyvin :D :D

Piipa said...

Oi miten upea saalis!!! Tuo oikean puoleinen myrtsin näköinen mies on kyllä upea! Näin on, ei Tarun pöytää voi ohittaa ilman ostoksia :)

Reetta said...

Tuo pinenpinet kangaspuut on kyllä ihan henkeen salpaavat! 8D On kyllä Tarun nuketkin ihania ja wooprin astiat sun muut! I-HA-NI-A!

Marja-Leena said...

Tulipa mahtavan hieno lisä kokoelmiisi! Harmi, etten päässyt Tampereelle...

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀