Thursday, March 12, 2009

Blogiarvonnan voitot - Prizes of the 5000 draw


Nonnis, vihdoin lähtevät huomenissa matkaan myös blogiarvontavoitot. Marja-Leena ja Maarit voivat jännätä, että minkävärinen puudeli onkaan tulossa ja Britalle lähtee laboratoriolasia suoraan Espanjasta. Onnittelut vielä voittajille. Seuraava arvonta on tuolla 10 000 kohdalla todennäköisesti.

I had a prize-draw when there were 5000 hits on my visitormeter and here are the prizes, Poodles for Marja-Leena and Maarit and some laboratory glass for Brita. I think I'll have another draw when there's 10 000 hits.

6 comments:

Brita said...

Oi että Hanna, että tuollaisia aarteita mulle on tulossa! Taisit muistaa, että labralasit on aikas "läheisiä" mulle ja tuleva projektini suorastaan huutaa niitä :). Kiitos kiitos!

Marja-Leena said...

Voi upeeta! Kiitos tosi kamalasti! Odotan jännityksellä!!

Marcelle said...

Kiitoskiitoskiitos!! Aivan ihana,uskomaton!!! Olen haaveillut näistä huovutustöistäsi mutta en olisi uskonut niitä saavani arvonnan kautta. T: onnellinen koiranomistaja

Marja-Leena said...

Valtavasti kiitoksia suloisesta valkoisesta villakoirasta, jonka sain jo maanantaina! En vain ole kyennyt blogille asti ennen kuin nyt ja kiitoksetkin ovat näin myöhässä. Todella suloinen lahja! Kiitokset ja halaukset!

hannajaleijona said...

Voi että miten mukava kuulla, että osuivat palkinnot mieleisiksi. Arpajaiset on kiva juttu!

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀