Friday, February 8, 2013

Ompelua ja aarre - Sewing and a treasure


Minä odotan kovasti kevättä ja kesää. Ompelin kesäisen mekon, joka ei tosin tässä oikein näy. Piti näet neuloa myös villatakki päälle, kun ei tuolla vielä tarkene. Pöydällä on aikamoinen aarre. Johanna teki ihan järjettömän hienon posliinisen maustelaatikoston ja tätä ei kyllä muut talot saa. Tämä tulee tänne meille. :) Täytyy vaan rakentaa vihdoin se työtaso ja hylly ja kuivauskaappi ja ja ja... Pilkulliset kupit ovat myös aarteita, Tarulta, kuten kaunis nukkekin.

I'm already waiting for Spring and Summer too. I sew a summery dress, but you cannot really see it here as I had to knit a gardigan too. It just is not warm enough yet. On the table there's quite a treasure. Johanna made a spice cabinet. It's porcelain and it is fantastic. All the drawers are working of course. This will stay here, but the kitchen needs the work surface and a shelf and this and that.... The polka dot cups are a treasure too, from Taru, as is the beautiful doll. (Check out her new sculpture, I think he is fantastic.)


8 comments:

Giac said...

Hello Hanna,
Another wonderful miniature. Very well done. i love the pictures.
Big hug,
Giac

Anna said...

Olen muuten tehnyt hyvin samannäköisen mekon tuosta kankaasta 12-kertaisessa koossa :) Hauska juttu!

Katrina said...

Kylä olet laittanut kauniille nukelle kauniin sävyiset vaatteet. Taitavaa työtä. Kuvien väritys on uhan silmiä hivelevä. Hyvää viikonvaihdetta Kati

Merja said...

Ihana villatakki + mekko ja tuo maustelokerikko on tosiaan aarre.

Lucille said...

Beautiful minis, all of them, the dress, sweater, spice box, and polka dot cups. By the way, I love the doll's hair. A very casual look!

Anne said...

Vau mikä mausteikko. Kuten kupit ja mekko ja ja...

Joyce said...

Love the spice cabinet! And the doll is exquisite in her fine clothing too :)

MinisAntonia said...

Me encantan tus personajes!!!!

www.minisantonia.blogspot.com