Saturday, October 20, 2012

Talvi tulee - Winter is coming


Pakkaset eivät pelota, kun on lämmin villapaita päällä. Talven tulolle voi vaikka näyttää kieltä. Sain ihania lankoja (kiitos Marjut!) ja ihanan kirjoneulekirjan (kiitos Heleena!) ja kun nämä keittää kasaan, niin tulee hieno soppa, tai sitten se villapaita.

You can sneer at freezing weathers if you have a warm woollen sweater. I received some wonderful thread and a wonderful book on patterns and so I made a turtle neck.


Olen kerännyt edellisinä syksyinä pikkuisia lehtiä, mutta nyt Ainon ja monen muunkin innoittamana leikkasin kuvioleikkureilla lehdistä sopivan pieniä ja voi miten ovat minusta söpöjä! Tyttären kanssa oikein kilvan mallailtiin lehtiruoteja sopivasti ja osa osuikin aikas hyvin.

I've collected tiny coloured Autumn leaves before, but now, inspired by Aino and others I punched shapes from big leaves and these are so cute! We did these together with my daughter and it was so much fun to try to get the stems the right way.

5 comments:

Merja said...

Voi että,tuo villapaita menee jo yli ymmärryksen,en voi kuin ihmetellä ja ihastella.upea on.en ikinä saisi vastaavaa aikaan.Ja pikkulehtiä,ne on niin söpöjä :)

Jennybee said...

Great job on the sweater, and I bet it was lots of fun punching the fall leaves. I love fall unfortunately we don't get the seasons where I live its just hot, kinda hot, tolerable and then really HOT!! lol Someday I will live up north again so I can enjoy the seasons change.

Giac said...

Hello Hanna,
The sweater is just fabulous. It looks so warm and cozy. the leaves look great too. What patience you have.
Big hug,
Giac

Kristiina said...

Hei! Upeita neuleita, kerrassaan! Onko tuo Heleenalta saatu kirjoneulekirja tarkoitettu kokoihin 1:1, vai onko se minineulontaa varten?
...kyselee Kristiina

hannajaleijona said...

Hei Kristiina, kirja on 1:1 neuleisiin, mutta osa kuvioista on sovellettavissa pienempään kokoon.