Monday, April 6, 2009

100. KIRJOITUS


Tämä on blogin sadas postaus ja sitähän täytyy vähän juhlistaa. Kokosin kasaan kukkani, siis kukkivat kukat kaktuksia lukuunottamatta ja sellaiset, jotka eivät ole kiinni paikallaan. Kyllä noista kukkakaupan saisi, luulen. Olen tehnyt paljon itse, ostanut, saanut, vaihtanut... yhtään varastettua ei kyllä ole, ideoiden tasolla tosin sitäkin. Hortensiat kaipaavat vielä vähän liitupölyä päälleen ja melkein kaikki itse tekemäni odottelevat vielä lakkapintaa. Kukat kannattaa suojata, koska värit haalistuvat ja nuhjaantuvat muutenkin enemmän lakkaamattomina. Suih suih.

There's 100 postings in my blog now and I put all my loose flowers apart from cactuses together for a celebratory photo. I think I could well make a flower-boutique. I've made many of them, bought and received as gifts. Some need some more work and most of self-made flowers wait to be prayed with fixative to protect them a little.

14 comments:

rosanna said...

Congratulations on your 100th post. And on your flowers as well.

Reetta said...

Ihania kukkasia! Ja onnea sadannesta postauksesta! :D

Minri said...

Taitaisi saada vaikka kaksikin kauppaa! :D
Kukat ovat todella kauniita kaikki!

Lotte said...

On sulla valtava määrä kukkia kasassa! Ihania!

Taru said...

No voi hyvä pyssy! Mutta ei ole vielä tarpeeksi vai mitä? :D Ihania, niin ihania! Kiva syynätä kaikkia oikein tarkkaan, menen vielä takaisin katsomaan. Hirmu hyvä kuva.

Lil'La said...

Sanoisinpa jopa voi hyvä kanuuna! Mieletön kokoelma ja niin ihania ovat. Ja onneaonnea sadannesta postauksesta :)

Katie said...

Your flowers are sooooo pretty! Wow-there's so many, I think a flower shop would be perfect!!

Congrats on your 100 post!

Taina said...

Ihania kukkia niin sieviä :) onnea sadasta postauksesta Nukkekoti Jie

marlies said...

WoW! they are great! Like the pink peony in the back verry much!
* marlies

Eva said...

Looks great all the flowers together!!! Spring arrives...at least in Spain the weather starts to be wonderful

Tippaliisa said...

Valtava määrä kauniita kukkia! Onnittelut sadannesta postauksesta.

- Virpi said...

Onpa ihana kuva, tuota on kiva käydä läp i ja plokata kivoja, kauniita, suosikkeja, upeita värejä.. Hienoja ja minusta tuosta pitäisi jo saada kaksi kukkakauppaa aikaiseksi, niitähän on ihan älyttömästi!

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀