Saturday, April 25, 2009

Sinisiä hortensioita - Blue hydrangeas


Nämä ovat semmoisesta jämämateriaalista. Ajat sitten silppusin itselleni paaaaljon pientä kukkasilppua, eri värisiä Terhiltä lainatulla lävistäjällä. Sittemmin ostin kyseisen lävistäjän itselleni ja olenkin sitä paljon käyttänyt, mutta nyt tuo kukkarasia tuli vastaan ja käytin sopivan väriset äskettäin pelargonioihin. Niitä ei taida olla sinisinä, mutta näitä hortensioita on, joten tulivat nyt sitten laitettua kukiksi, vaikka liian isoja ovatkin. Tykkään kun noihin tuli noin sekalaiset värit.

I found a small package of flower-shapes while I was cleaning. They've been here ages, but now I made the red and white ones into geraniums and now the blue shades into hydrangeas. They're really too big, but I think they look nice with multicolour flowers. The vase is an old thimble, reproduction of renaissance-thimble, if I remember right.

8 comments:

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty said...

They look beautiful, I love hydrangeas. I wish I was clever enough to make them!
Mercedes

Lissu said...

Sullahan on aikamoinen kukkatehdas vauhdissa :) Ihastuttavia kukkia kaikki!

marlies said...

They look great, I love those colors!
* marlies

Lotte said...

Kauniita ovat sun kaikki kukat! Kuule, lisäähän sinne nukkekotiyhdistyksen kurssituslistaan itsellesi kukka-pajat! Varmasti olis kiinnostusta!

Julianna said...

Hortensiat ovat yksiä lempparikukkiani, nämä on todella kauniita ja hauskoja just siks,kun niissä loistaa eri värejä!

Eliisa said...

Kyllä olet tehnyt paljon kauniita kukkia! Ihailen sua, kun olet noi aikaansaava - mulla kun lävistäjiä joka lähtöön, toeutus on sitten eri juttu :) Kiitos myös PayPal-selostuksesta - vaikka pitäisi pysyä kaukana meikäläisen....

Piipa said...

Aivan ihania kukkasia!!! Ja nuo vedettävät lelut hurjan suloisia!

Minimami said...

Aika hauskoja hortensioita. Värikkyys tekee nämä kukat tosi "eläviksi"