Wednesday, April 8, 2009

Monenlaista - Many things


Tänään oli aika hauska päivä. Ehdin puuhata minien seurassakin paljon. Huovuttelin tämmöisen pupun. Tästä piti tulla ihan lelu, mutta aika isohan tuo on leluksi. Siellä ei ole rautalankaa sisällä. Pupu mikä pupu.

I made a needlefelted bunny for the easter. Thought of a toy, but it is quite big and standing on its hind legs so not very toyish.Postissa oli kaksi ihanaa yllätystä. Sain Lotelta näpsäkän väriset, ihanat kengät, joista tytöt nyt kovasti kinastelevat... näistä on koira jossain vaiheessa matkalla vaihdokiksi.

Auliina yllätti minut ihmeen ihanalla pitsiliinalla. Tuo on aivan täydellisen kaunis, ohut ja laskeutuva. Kiitos hurjasti ja tämä on aivan liikaa! Koiravaihtoa tämäkin, vaikka koira lähti kyllä Auliinan luo ihan omasta tahdostaan....

I received two wonderful packages from miniature-friends. Lotta has made these amazing boots and Auliina the marvellous crocheted tablecover. Both are trades for felt-dogs, even though Auliina's dog just wanted to go there, I did not have much to do with it ;o).Yksi Tarun tekemä nukkekaunotar sai hiukset ja hiukan villaa jalkojen ja torson väliin. En osannut koota häntä niin, että jalat olisivat olleet tukevasti, joten täytyi vähän tilkitä. Tykkään kovasti (ja Aava myös) sovitella hattuja nukeilleni. Tässä uutukainen vähän tämmöisessä kontrastivärihatussa, jonka olen koonnut letittämällä niintä ja ompelemalla letin hatuksi ja koristelemalla sitten ostoruusuilla ja höyhenellä.

One of my (still unclothed) doll beauties by Taru got hair today. I like her a lot and we like to put hats on my dolls with my daughter. Here's one I made ages ago by braiding raffia and sewing the braid into a hatshape and then decorated with bought roses and some feathers.

2 comments:

jirps said...

Voi hyvä tavaton mikä pupujussinmussukka! Tekisi mieli ottaa se syliin ja rutistaa lyttyyn... jos siis olisin minikokoinen!

marlies said...

Verry cute rabbit! Like the shoos too verry beautiful made.
The doll is looking good with the beautiful hat!
* marlies