Monday, April 13, 2009

Pääsiäistä ja arvontaa - Easterdrawing

HUOM! ARVONTA SULJETTU 17.4. - EDIT. DRAWING CLOSED 17.4.

Tämmöistä pääsiäisaskartelua on meillä harrastettu:

Maalasimme Aavan kanssa pääsiäismunia tänä vuonna vain minikoossa. Olen pyöritellyt taannoin itsekovettuvasta massasta munia ja nyt niitä sitten koristeltiin akryylimaaleilla. Rairuoho on Leenan käsialaa.

We painted eggs only in miniature this year. I've made the eggs from self-hardening clay ages ago and painted these now in acrylics. The easter-grass is made by Leena.Maaleja jäi vähän tähteelle, joten sain koristeltua pari tiimarin kastelukannua mieleisekseni ja Katilta joulukalenteriswapissa saadun pikkupöydän samaten.

Some paint was left over, so I painted a couple of cans and a gift-kit from the christmas-calender-swap from Kati.Kävijälaskuri lähestyy hiljalleen 10 000, joten alkaa olla taasen arvonnan aika. Kyllä meneekin aika tosi nopeasti. Seuraava taitaakin olla sitten blogin vuosijuhla joulukuun alussa. Palkinnoista en taas osaa vielä sanoa mitään, mutta jotain miniä on tulossa. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla jonkun miniunelman, eli mistä haaveksit minikoossa. Se voi olla päähänpälkähdys tai pitempään muhinut juttu, pieni yksityiskohta tai iso kokonaisuus, mutta kerro joku haaveesi, joka liittyy miniatyyreihin tai nukkekoteihin.

There's almost 10 000 hits on the counter and it's time for another draw. So comment by telling me one dream you have in miniatures. It can be something that just popped into your mind or something you've been thinking about for a long time. It can be a tiny detail or a lavish castle, but I would love to know what kind of hopes and wishes people have about miniatures or dollhouses. I don't know yet what I'll send as a prize, but it's going to be something small... I'll mail the package anywhere so all who happen to drop by, can enter.Tässä vielä pääsiäistä rakennustyömaalle lavastettuna. Siellä ei olekaan tapahtunut mitään pitkään aikaan. Kukkia vaan joka paikasta punkeaa...

Here's some easterthings put together in the veterinary-house. Building site has been on it's own for a while now.

62 comments:

Hannele said...

Onnea tulevalle tasaluvulle! Arvontaan mukaan siis. Miniunelmani: Hm... niitä on niin paljon. Ainakin toivon saavani joskus kaikki nyt keskeneräiset työni valmiiksi. Lisäksi on muutama muu pienempi projekti vielä aloittamatta. Joskus, kun tytär lähtee kotoa, niin toivon saavani hänen huoneeseensa todellisen minimaailman. Minihaaveena on saada myös nämä kaikki työni joskus jonnekin esille.

Eva said...

Well, my miniature dream...Well I am quite new in the miniatures' world but I love beautiful things... Perhaps my dream would be the mini house that in reality I can not have in the real world. The house of my dreams, full of nice things and with a lot of flowers. A house to enjoy with a garden, a lot of books, a place where to play with my kid, with softy sofas to chat with friends...
Or could be also a fantasy house, a magic place....

Helena said...

My dream is very simple - That my house will last a lifetime - that is will slowly grow and develop, just like a real home, one item after another, becouse my house is my dream, my escape from everyday life! I also hope that every room of it will look som real that you get the feeling that if you could get as small as scale 1:12, yu could just walk inside and start living!

Eva J said...

My dream is that I would be able
to create a beautiful garden with
hundreds of flowers and a "huge"
water-fountain with sparkling
water - and that it would look
real.

Sinikka said...

Onnittelut suuresta kävijämäärästä, joka onkin kertynyt nopeasti! Tällä hetkellä unelmani on tehdä seuraavaksi jonkinlainen roombox. Joten suuret eivät ole unelmani! :D

Karin F. said...

My dream is to be able to sculpt character dolls & make them look real. I doubt that I have enough talent....too bad because I have the ideas.
So.....my more realistic dream is to create a birthday vignette for my daughter. A skirted table containing a cake with a "lit" candle and lots of presents all around.

Heli said...

Ai kun kauniisti maalattuja minimunia teillä:)
Miniunelma: saada oma talo Aurinkoinen joskus valmiiksi ja mikä ihaninta, että siellä olisi mahdollisimman paljon itse tehtyä/ käsin tehtyä.

Raija Maula said...

Haaveilen saavani ostaa Hannan tekemän tiikeritaljan 1:12 koossa nukketaloni lattialle takan eteen. Arvontaan mukaan myös.

maija said...

Onnea!
haaveilen lääkärilaukusta tarvikkeineen.
Pääsiäistä sinnekin!

-pia- said...

Onnea vaan!
Haaveita on useita, mutta ensimmäisenä tuli mieleen saada valmiiksi taloni alakerta. Vanerinpalat ovat jo sahattu, mutta kasaaminen odottaa. Alakertaan tulee autotalli, kellari ja kodinhoitohuone.

Maija said...

Onnea komeasta tasaluvusta, Hanna! Miniunelmani on aika pieni. Olen etsiskellyt mallia 1950-60-luvun takkaan ja toivon saavani aikaan oikein kauniin sen aikakauden takan mummulan olohuoneeseen. Rakentaminen ei ole vahvuuteni, mutta onneksi jaksan tehdä prototyyppejä... :D
I'd like to make a fireplace suitable for our project, grandmother's and grandfather's home.

kaisa said...

Ihania pääsiäismunia! :D ehkäpä seuraava minunelmani olisi saada aikaan pieni butiikki roomboxiin. Se olisi punavalkoinen hörselöunelma, koska isoon (tulevaan) nukkekotiini ei ole sellaista tyttöilyä pahemmin tulossa.

Tiina said...

Kivoja pääsiäisaskarteluja!
Onnea kovasti tasaluvun lähestymisestä, mutta eipä ole ihmekään että täällä ihmisiä ravaa. Sulla kun on niin hienoja tekosia ja ihania kuvia aina tarjolla!
Yksi miniunelmista on saada omaa työskentelytilaa, ja tämä unelma saattaa lähiaikoina toteutuakin.

Kreeta said...

Onnea kävijämäärän johdosta! Minun miniunelmia on paljon, nukkekotikin pitäisi saada, tilaankin sen varmaan ensi viikolla. Hyvää kevättä sinulle!

Heli said...

Sulla on ihana blogi! Käyn täällä silloin tällöin katselemassa.
Mun unelmana olisi tietysti saada nykyiset projektit joskus valmiiksi. Mutta haaveilen, että saisin omaan kotiini yhden huoneen lisää, jonne saisin lisää nukkekoteja ja työpisteen.

askartaja said...

Mun toiveeni on se, ettei luovuus koskaan katoaisi ja pystyisi aina nauttimaan kättensä töistä.

Heidi said...

Hurrjasti Onnea suurelle kävijämäärälle!!
Haaveenani on oma pieni, täydellinen nukkekoti- ei sen suurempi haave;)

Julianna said...

Kauniita minimunia ja nuo kannut oli niin kivasti maalattu! Haaveenani olisi saada tuosta alakerran pubista mahdollisimman aidon oloinen. :)

Sillä Silmukalla said...

Onnea lukemista!!! Mulla on monia miniunelmia, mutta olisi mahtavaa tehdä pikkuinen viulu.

H / Lumimäellä said...

Hurjan taidokkaita pääsiäismunia olet tehnyt! :)

Miniunelmani on totisesti saada taloni asumiskuntoisiksi.. ja yksittäinen unelma olisi valkoinen flyygeli huonekaluista...ja iso sohva..ja...ja.. :D

sirpa said...

Mun unelmissani olisi saada paljon kukkia taloon ja puutarhaan. .. ja jos vielä syvemmälle mennään, niin olishan se aivan mahtavaa saada muutama ylimääräinen tunti lisää, käytettäväksi ihan vain ja ainoastaan mineilyyn ;)

Piipa said...

Monta isän päivää ja monta isäni syntymäpäivää minulla on ollut haave toteuttaa hirvi-aiheinen boksi, boksin osatkin ovat valmiina olleet iät ja ajat... kaikki muu puuttuu ;D kuten se hirvikin :)
Toinen haaveeni on aika hassu, minusta olisi nimittäin hauska löytää jostain, esim. kirpparilta iso kasa nukkis kalusteita, joita pääsisin tuunaamaan. Kalusteiden tuunaus on yksi intohimoni :)
Onneksi olkoon hurjista luvuista ja mukana arvonnassa tietysti :)

Olga said...

Onnea hurjasti ihanalle blogille!
Unelmissa olen suuruudenhullu ja toivon että saisin tehtyä pienen "unelmamökin" itselleni, kaikki omat rakkaimat tavarat ja sisustushaaveita. Ympäristö olisi "aito", pieni saari veden keskellä.

Lotte said...

Kivaa, että jaksat arvontaa laittaa kehiin, ne piristää aina :D

Mulla olis haaveissa tehdä sellainen pieni mökki-tyyppinen talo isoine terasseineen. vain sen kokinen, että se tulis inhimillisessä ajassa valmiiksi ;D paljon konkreettisempi haave on löytää lisää aikaa mineilyyn. Tällä hetkellä sitä tuntuu olevan muutama tunti viikonloppuisin :(

rosanna said...

Hi Hanna, my dream is to build my red house, made up like the historical houses of my own city with all the commodities which I'll never have in true life. But most important it must be a 4 years project to take me busy and happy!

Marjatta said...

Hei, ja onnea sinulle ja blogillesi! Minä haaveilen ja päässäni suunnittelen ihanaa minikokoista viherhuonetta, jollaisesta haaveilen myös 1:1-koossa! Mutta todennäköisempää on saada tuo pikkuinen versio, jos vain olisi enemmän aika näihin minitouhuihin. Tykkään tosi paljon vimeaikoina tekemistäsi kukista :o)

Mira said...

Aivan ihania pikkuisia munia :)
Suurin minihaaveeni on saada japanilainen talo (sisustuksineen) ;)

chrisse said...

No en ihmettele yhtään, että blogisi on niin suosittu :) Ja mikähän olisi haaveena minimaailmassa... Toivottavasti Isabellan ja Anselmin koti eli vanha kaappi olisi pian sellaisessa kunnossa, että sitä voisi kutsua taloksi.

laura said...

Arvonnassa mukana tietty!
Unelmani on tehdä moderni nukkekoti joka olisi aivan kuin joku 1:1 koossa. Mikroineen ja valokatkaisineen...Se kyllä jää varmaan haparaksi unelmaksi tai ei ainaskaa lähitulevaisuudessa onnistu...

Minimami said...

Onnittelut suuresta kävijämäärästä ja tietenkin mukaan arvontaan. Unelmani olisi saada tämä nykyinen rakenteilla oleva nukkekotini valmiiksi.Haavena myös baby-putiikki minikoossa.

Anonymous said...

Onnittelut myös täältä "kympin" täyttyessä :D
Oma unelmani on tässä pikku hiljaa alkanut kypsymään - nimittäin saada Dagmarille oma talo, kun raukka asustaa ihan pientä huonetta vaan ;) Niitä muita unelmia on kyllä sitten niin pitkä lista, huooh, siis tekemättömiä juttuja. Ensimmäisenä pitäis alkaa kasaamaan joku kelvollinen kattokruunu, ja saada se onnistumaan kunnolla!

- Virpi said...

Huikea kävijämäärä! No, en ihmettele, täällä on taas taiteiltu pientä ja kaunista! Pikkumunat ovat aivan ylisuloisia!
Minun haaveeni liittyy muna-asioihin: olisi saada Kurjenpolveen iso hieno lintuhäkki (avoimin ovin) ja sinne kaunis lintunen. Häkkilintunen pääsisi joka päivä liihottelemaan vapaana. Häkki voisi olla vaikka rautalangasta väännetty tai ihan valmiskin. Tiedän millaisen haluan, mutta kun se turkanen ainakin valmiina maksaa niin paljon.. Siksi siis tällä hetkellä siitä vain haaveilen!

pirre said...

Onnea!
oma unelmani olisi minikaupunki tai oikeammin kuja, eli noita ikean pöytiä riviin ja niille voisi rakentaa puutarhoja, kauppoja, taloja, kellareita jne. tietty tilaakin tarvitsisi noille pöydille ja jonkun verran rahaa kaiken toteuttamiseen ;O)...tosin kaikkea ei tarvitse kerralla.

Maarit said...

Onnea vaan! Toteutumaton haaveeni nukkekotirintamalla on saada jostakin johdonmukaisuutta ostoksiin, sekä järjestyksen ylläpitoon näiden muka pienten tavaroiden kanssa :)

Saga said...

Haaveilen saavani ihka oikean nukkekodin. Tällä hetkellä nukkeväkeni asuu kaapissa.

Lissu said...

Ihania pääsiäismunia! Onnea blogille! Oma miniunelma olisi saada askarrella ilman niskan, selän ja hartioiden jumia. Lisäksi toivoisin löytäväni kauniin talonpoikaiskaapin, johon saisin tehtyä kustavilaisen nukkekotini.

taru said...

Onnea!! Onpa hurjasti kävijoitä. Suunnitelmia on paljon, joista jotkut ovat haaveita, kuten hyvä rautalanka ja kunnon työtila.

Tuulia said...

Onnea tulevalle tasaluvulle! Haaveissa on monenlaista, mutta olisi ihanaa osata tehdä itse nukkeja.

Lil'La said...

Onnea hienosta kävijämäärästä ja upeasta blogista, mulle täällä piipahtamisesta on tullut jo tapa.
Miniunelmia on niin paljon, etten tiedä minkä tähän valitsisin. Mutta otetaan nyt vaikka se 1:12 nukkejen kansoittama shakkilauta :)

marlies said...

I love your eggs, love the way you displayed them, how did you paint them they are so little. Lovely pictures.

I have to many dreams and so little time, wish I could buy a can with time in it!
* marlies

Tippaliisa said...

Onnea suurelle kävijämäärälle! Arvontaan mukaan tottakai! Minihaaveeni, yksi monesta, alkaa kohta toteutua. Asukkaat on tilattu ja talo katsottu. Ei muutakun toteuttamaan, toivottavasti riittää voimia. =O)

Olivia Orso said...

Hei!

Täältä tullaan mukaan arvontaan! Minihaaveena voisi olla vaikkapa goottityylinen huvimaja - siihen on ostettu jo lyhtykin, mutta saas nähdä, milloin toteutus alkaa. Sen katolla voisi istua korppi ja se olisi väritykseltään violettia, mustaa ja punaista. :)

Reetta said...

Arvontaan mukaan vaan! :) Minitoiveeni olisi sitten: Jokin/jotakin ihania kukkasia tai korituolin tapainen tuoli.(ei nojatuolimainen)

heleena said...

Kyllähän sinä Hanna tiedät....kaikki on niin IHANAA-Heleena

sinilappi said...

Ihania munia sinulla. Onnea kävijämäärän johdosta.
Osallistun arvontaan.
Unelmia saada tehtyä näppäinhaitari, viisikerroksinen hissa ja muut projektit loppuun.
Oppia tekemään yhtä ihania huovutuselläimiä kuin sinä teet.

Anonymous said...

Ihania pääsiäiskuvia!
Huikea määrä kävijöitä, onnea siis!
Unelmani on tällä hetkellä saada yhtä projektia valmiiksi jotta pääsisin eteenpäin seuraavalle.
T, Nanna

Jenni said...

Miniunelmiahan piisaa :D... että saisin edes joskus jonkun tämän hetken nukkiksistani valmiiksi, 1:24-nukkisprojekti (greenleafin fairfield <3), oma huone miniatyyrimaailmalle, pienoisjunarata, keijunpesä-roombox-nukkis....ja niin edelleen...

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty said...

Your mini eggs lovely, you have painted them so beautifully!
My miniature dream is to have a whole village of little houses where all the occupants can visit each other for cups of tea!
Mercedes

Sari said...

Ihania :)

Oma unelmani olisi osata tehdä näitä miniesineitä, mutta eipä taida toteutua näillä "taidoilla" ;D

Saana said...

Ihania Pääsiäisjuttuja! ü

Aino said...

Kivaa, mukaan arvontaan siis!

Miniunelmia on moneksi. Haaveksin muun muassa näkeväni mummulan valmiina tosielämässäkin, kun mielikuvituksessa kaikki on jo varsin valmista... Muita unelmaprojekteja ovat sopivasti ränsistynyt viherhuone puutarhan keskellä sekä vanha provencelaistalo terrakottarappauksineen ja turkoosinsinisine ikkunaluukkuineen. Rappioromantiikkaa todellisuuden ja mummulaprojektin vastapainoksi. :)

Kaija said...

Onnea huimalle kävijämäärälle!!
Minun miniunelmani on saada talooni tuleva kivijalkakerros valmiiksi.. Vanerit ovat olleet jo kuukausikaupalla odottamassa, mutta ei vaan ole tullut tehtyä. Onneksi pian alkaa loma, josko sitten..

Minna said...

Onnea ihanalle blogillesi!

Minun toiveeni on aika "vaatimaton": suuren ja satumaisen miniatyyrilinnan haluaisin!

MinnaK said...

Onnea huimalle luvulle! Aivan ihania pääsiäiskoristeita. Haaveita on monia; isoin kenties se, että sais tehdä vaan näitä juttuja, ei olis aika eikä lompakko esteenä...pienempinä saada työn alla oleva talo valmiiksi ja aloittaa poikien kanssa kauhulinnan teko muutaman vuoden päästä...

Nina said...

Onnea! Minä haaveilen kahvilasta vanhanajan henkeen..

Maria said...

Onnea suuresta kävijämäärästä!

Miniunelma: Osata tehdä Hieno talo jossa asuu hienoja ihmisiä, paljon kaunista ja vaaleaa ja koreaa.. mutta eihän se mun luonteella onnistu, kun heti lykkään kaikki väripaletin värit kehiin :D

Elina said...

Näytti munarikkaalta pääsiäiseltä: minä vain haaveilen pääsiäsaskartelujen tekemisestä minikoossa. Onneksi kaikki suklaamunien kääröt ovat tallella...

Laura onneksi meillä sentää teki edes jotakin ja koristeeksi kelpasivat myös Lotan päiväkotiaskartelut.

Meruli said...

Hei ja onnea kävijäluvuista!!! Arvontaan osallistun minäkin. Minun miniatyyriunelmani on tehdä isäni lapsuudenkodista pienoismallin, jossa itsekin lapsena olen viettänyt paljon aikaa. Itseasiassa piirustukset taloon on jo tehty, vielä kun uskaltaisi aloittaa :) Muutama huonekalukin on jo valmiina.

krizze said...

Täällä on aina niin ihana käydä - tulee ihan hemmoteltu olo kun saa nauttia tunnelmallisista kuvistasi ja tärisyttävistä taidoistasi.

Miniunelma... kun saisi hotellia valmiimmaksi (täysin valmishan se ei koskaan ole, johan nimikin on Nearly Finished) jotta pääsisi Spendall's-tavaratalon kimppuun. Seinät jo odottelevat kasaamista pahvilootissa ja idealista sen kun pitenee, kauppoja taloon on suunnitelmissa jo niin monta, että täytynee hommata viereen se toinenkin tavaratalo, Andmore's.
Eli lyhyesti: haaveilen ideoiden konkretisoitumisesta :).

Katja said...

Onnittelut kävijämäärästä! Sinulla on paljon kaikkea ihanaa blogissasi =0)
Miniunelmani on saada tehtyä Villa Marian makuuhuoneeseen omatekoinen parisänky. Päiväpeitto siihen on jo virkattuna.

Saana said...

Onneksi olkoon tasaluvun lähestymisestä =) Täällä tulee säännöllisesti vierailtua katselemassa hienoja juttujasi!
Minun miniunelmani... jaa... No ihan ensimmäiseksi varmaankin se, että saisin nukkekotini rakennettua siihen pisteeseen, että pääsisin sisustushommiin. Lisäksi unelmana olisi saada tehtyä jonkinlaista kaunista pientä puutarhaa nukkikseeni. Kolmantena vielä olisi pieni ranskalaistyylinen nukketalo. Sitä rakentaisin erittäin harkiten ja huolella.

Reetta said...

Hei.
Omana haaveena ja haasteena on tällä hetkellä keksiä tapa tehdä lupiini. Lupiineilla on iso merkitys meneillään olevassa projektissani ja vielä en ole onnistunut kokeiluissani.