Tuesday, April 7, 2009

Päivän kukka: lemmikki - Flower of the day


Tätä pitäisi kai sanoa illan kukaksi, mutta kun vuorokausi pääsi vaihtumaan, niin tämä on ihan asiallinen otsikko. Tämä on hirmuisen pieni ja silti aivan älyttömän iso lemmikiksi, mutta menköön. Olkoon isoa puutarhamallia oikein otollisella paikalla. Kiitos muuten kovasti kommenteista ja kehuista. Oikeasti nämä minun kukkani ovat ihan kömpelöitä, käykää vaikka katsomassa japanilaisten tekijöiden sivuja, niissä on oikeasti hengessä haukkomista. Tykkään silti omista kukistani kovasti ja niitä on kiva tehdä.

It should be flower of the night, but it's just over midnight here, so the header is almost appropriate. This is a very small thing but still way too big to be convincing forget me not in 12th scale. Never mind, it has just found a perfect spot and become really big. Thank you so much for all your lovely comments. Really my flowers are sooo clumsy and off-scale compared to japanese makers' work for example. They take one's breath away. I really like my flowers though and making these is so much fun!

5 comments:

Minri said...

No voihan hyssykät sentään! Kukkatehtailija on kyllä ylittänyt itsensä, en olisi tohtinut edes kokeilla noin pientä minikoossa. :D Anemonet ovat todella kauniita, niin kuin kaikki muutkin, jota olet tehnyt.

Taru said...

Huomenta! Oli ihan aloitettava aamu katsomalla päivän kukka :) Eeen minä mitenkään oleta että huomennakin olisi, mutta...
Minulla on semmoinen haave, että tekisin, tai joku tekisi sinivaleunikon. Kuvittelen että jos sen saisi mininä, niin se jotenkin transporttautuisi isossa koossa puutarhaankin. Sen kasvattamisen onnistuminen on niin mystifioitu, että on tullut kova himo saada semmoinen. Oikea tai mini. En ole koskaan eses nähnyt mokomaa kuin kuvissa. Tämä sinun lemmikkisi liippaa jo aika läheltä. Hauskaa päivää hani!

Maria said...

Aivan ihana!!! ja niin pieni ja silti ihan täydellisen yksityiskohtainen...

Julianna said...

mielettömän monia kukkia olet tehnyt! kauniita! Lemmikki on yksi lempikukistani. :)

hannajaleijona said...

Mun piti heti googlettaa tämä sinivaleunikko ja kyllä on siinä kaunis kukka. Eikun tekemään, hopi hopi. Kyllä se sitten tajuaa tekeytyä sinne puutarhaankin. ;o)