Tuesday, April 7, 2009

Päivän kukka: anemoneko? - Flower of the day


Kertokaapa, ovatko tämmöiset anemoneja. Tämä on myös sellainen kukkakauppa- ja sisustuslehtikukka, jota olen ihastellut ja Gunvor on tehnyt kauniita tämmöisiä minikoossa. Minäkin halusin yrittää.

I stink at flower names, but I wonder if this is called anemone? I've seen these in magazines, flowershops and in miniature and wanted to try too.

8 comments:

Taru said...

On se se. Jos laittais vielä jokusen lehden ihan lähelle kukkaa (ihan törkeetä käydä täällä neuvomaan). Muuten minä muistin pionin lehdet vähän väärin :) -Kun ei sen ole niin väliä. Voi mennä into jos tarvii googlata ja varmistaa.

hannajaleijona said...

Ei ole yhtään törkeää. Mietin tuota, että kuuluisiko siihen vähän vihreää tupsua kukan alle ja hups, sellaiset lisäillään kyl.

Taru said...

Tämä "päivän kukka" on ihan huippu juttu :) Ihania.. toivottavasti näitä tulee vielä lisää!

hannajaleijona said...

Juu, mäkin olen vähän ihastunut tähän ideaan. Voi vaan olla, että joku päivä tulee monta ja sitten ei viikkoon yhtään, mutta haitanneeko tuo. Mulla on vielä moooonta kukkaa, joita haluan koittaa tehdä.

Auliina said...

Voi hitsinpimpulat kun jotkut ne vaan osaa!!
Viimeks kun mä yritin jotain puskaa kehitellä, siitä tuli barbikokoinen saunavihta... :D

rosanna said...

Your flowers are amazing. This tipe is called anemone as well in Italian.

Taiju said...

Upeasti onnistuneet anemonethan ne siinä vaasissa, väritkin ovat todella luonnolliset!

hannajaleijona said...

Äläs Auliina kuule höhhelöi, sinä osaat tehdä ihan kaikkea ja tulee vielä niin älyttömän hienoa jälkeä. Sitä paitsi, kyllähän barbitkin tarvitsee vihtoja, miten ne muuten mäiskisi itseään saunahommissa? ;o)