Wednesday, April 1, 2009

Pääsiäiskerho - Dollhouse club


Kerho kokoontui Hennan keittiönpöydän ääreen tällä kertaa 12 naisen voimin (uskomattoman hyvin me muuten mahduimme!) nyhertämään pääsiäistä nukkekoteihimme. Kovan pulinan ja ai että, millaisen herkuttelun ohella valmistui narsisseja, rairuohoasetelmia, suklaamunia ja pajunkissaoksia. Kiitos kaikille! Oli ihana ilta. Tässä minun iltani tulos. Kotona viimeistellyt parit pajunoksat, narsissi-istutus ja vielä ennen joulua ostetut hyasintit pääsivät multiin. Nehän ovat meillä joulukukkia, mutta muualla ehkä enemmän kevätkukkia, kun puskevat myöhemmin maasta, pääsevät siis kuvaan mukaan.

We had a club-night and how much we laughed and talked and cursed all the tiny pieces that fell on the floor! We made easter-decorations, like chocolate-eggs and flowers. Here's what I did (mainly afterwards at home). Hyacinths are from Minst, bought them before christmas at Stockholm miniature fair and now I managed to find a decent pot for them.

7 comments:

Taru said...

Mielettömän hienoja! Yritin joskus tehdä narsissia, mutta en tainnut jaksaa riittävän kauan yrittää :)
Tykkään kyllä niin paljon sun otteesta, vaikka teksisit vain pajunoksan, niin sekin on ihan spesiaali yksilö, eikä vaan "oksa mikä oksa" T:Taru

rosanna said...

So very good. It is nice to do things with friends!

Meli Abellán said...

They look very nice... it's a good work and I'm glad you enjoyed making things with your friends.
Meli

leilukka said...

Ihania kevär tulee !!! Postia blogissani.

mamma said...

kyllä teit pierrestä mahdottoman hienon. hän matkasi tänään tänne munkkiniemeen.kiitos sinulle. ja nähdään taas markkinahumussa.

JDayMinis said...

Beautiful, I love Easter and spring flowers so much, they look wonderful, delicate and detailed.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.