Friday, April 17, 2009

Faunius

Nukkekodissakin on vaihteeksi tehty vähän hommia, eli kylppäriä. Mulla oli vähän yli tuon verran oikeita laattoja ja ajattelin rykäistä ne taloon kiinni. Keittiöön tulee varmaankin laattalattia myös, mutta sen leivon ja maalaan itse. Vähän kyllä liikuttaa, kun näistä mun taloista tulee niiiin samanlaisia, mutta tuleepahan luontevampi rypäs, ovat ikäänkuin samalta seudulta molemmat. Tuosta vadista tulee pesuallas.

I've made the bathroom for Faunius, under the stairs. I had some real tiles and used most of it here. Kitchen-floor will be tiled too, but I'll bake and paint it myself. There's a future sink on the floor.Aava laittoi minulle mallin eteisen matosta pistelyä varten ja pakkohan tuo on jossain vaiheessa toteuttaa. Keskusteltiin vähän, että voiko eteisen matto olla valkopohjainen, mutta kun nuo nuket kuitenkin aika vähän kuraavat, niin mikä jottei.

My daughter, Aava designed me a rug for Faunius to embroider. We thought for a while that can we have a white carpet before the door, but the dolls don't bring in that much dirt, so we believe it's going to be fine. It says "come" in green on the right in finnish.Yläkerran lattia komeilee tässä sitten valmiina. Kyllä se on hieno ihmettelee hän, vaikka ei ole vielä vahaakaan pinnassa. Ajattelin, että se varmaan vähän suojaa ja pistää noita vaaleana kukertavia välejä piiloon.

The upstair floor is finished and I'm so proud of it! I'll probably wax it later on to protect the surface and hide the light cracks between pieces.Kerronpa vielä, että JJ, wikin perustaja on kääntänyt osan wikistä englanniksi ja sitä voipi käydä ihailemassa täällä. Nukkekotiwiki on ihan ykköshieno juttu, kun sieltä löytyy ihan mitä vaan.

There's a new dollhouse-site, Mini Treasures, around. My friend Jj is translating and creating subject-matter for it, but everyone can use it to share interesting pages. It's still developing but you're very welcome to visit and try it.

4 comments:

askartaja said...

Tuosta lattiasta tuli todella upea!

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty said...

Your floors are fantastic! Wonderful!
Mercedes

Julianna said...

Kylppäri on hieno ja parkettilattia upea!! Ihania jälleen myös nuo kukkasi -sinivuokot. Söpöjä, ja niin pieniä! :)

Lotte said...

Mä ihastuin kans tuohon lattian aivan ikihyviksi :) Kova homma ollut mutta kannatti! Sulla on taas paljon muutakin uutta taas, ei meinaa perässä pysyä...