Friday, April 17, 2009

Faunius

Nukkekodissakin on vaihteeksi tehty vähän hommia, eli kylppäriä. Mulla oli vähän yli tuon verran oikeita laattoja ja ajattelin rykäistä ne taloon kiinni. Keittiöön tulee varmaankin laattalattia myös, mutta sen leivon ja maalaan itse. Vähän kyllä liikuttaa, kun näistä mun taloista tulee niiiin samanlaisia, mutta tuleepahan luontevampi rypäs, ovat ikäänkuin samalta seudulta molemmat. Tuosta vadista tulee pesuallas.

I've made the bathroom for Faunius, under the stairs. I had some real tiles and used most of it here. Kitchen-floor will be tiled too, but I'll bake and paint it myself. There's a future sink on the floor.Aava laittoi minulle mallin eteisen matosta pistelyä varten ja pakkohan tuo on jossain vaiheessa toteuttaa. Keskusteltiin vähän, että voiko eteisen matto olla valkopohjainen, mutta kun nuo nuket kuitenkin aika vähän kuraavat, niin mikä jottei.

My daughter, Aava designed me a rug for Faunius to embroider. We thought for a while that can we have a white carpet before the door, but the dolls don't bring in that much dirt, so we believe it's going to be fine. It says "come" in green on the right in finnish.Yläkerran lattia komeilee tässä sitten valmiina. Kyllä se on hieno ihmettelee hän, vaikka ei ole vielä vahaakaan pinnassa. Ajattelin, että se varmaan vähän suojaa ja pistää noita vaaleana kukertavia välejä piiloon.

The upstair floor is finished and I'm so proud of it! I'll probably wax it later on to protect the surface and hide the light cracks between pieces.Kerronpa vielä, että JJ, wikin perustaja on kääntänyt osan wikistä englanniksi ja sitä voipi käydä ihailemassa täällä. Nukkekotiwiki on ihan ykköshieno juttu, kun sieltä löytyy ihan mitä vaan.

There's a new dollhouse-site, Mini Treasures, around. My friend Jj is translating and creating subject-matter for it, but everyone can use it to share interesting pages. It's still developing but you're very welcome to visit and try it.

6 comments:

askartaja said...

Tuosta lattiasta tuli todella upea!

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty said...

Your floors are fantastic! Wonderful!
Mercedes

Julianna said...

Kylppäri on hieno ja parkettilattia upea!! Ihania jälleen myös nuo kukkasi -sinivuokot. Söpöjä, ja niin pieniä! :)

Lotte said...

Mä ihastuin kans tuohon lattian aivan ikihyviksi :) Kova homma ollut mutta kannatti! Sulla on taas paljon muutakin uutta taas, ei meinaa perässä pysyä...

文章 said...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀