Monday, March 30, 2009

Kotileikki - Playing house

Pakko oli päästä vähän huoneiden kokoja katsastamaan. Kyllä täytyy alakerran vastaanotto muuttaa pariskunnan köökiksi, ei täällä muuten oikein voi asustaa...

I just had to play a little to see how small the space really is. I must change the downstairs practise into a kitchen. Miimu won't be pleased without a place to cook.Tervetuloa! Käykäähän sisään rakennustyömaalle! Etuseinää en aloita vielä piiiitkään aikaan. Tuolla muualla on kaikkea jännää tekemistä vielä toviksi.

Welcome! This is going to be the entrance. I think I'll make the front wall the last, so it's going to take a loooong time.Täällä ei ole tapahtunut vielä paljon mitään.

Nothing much going on in here yet.Tänne ylös tulee keskitumma puulattia. Värimaailma näyttää nyt tämmöiseltä ja alan tykätä oikein kovasti!

Upstairs is going to have a mediumdark wooden floor. The colours turned out like this and I must say I like it very much!Parvella nukutaan melko ahtaasti, mutta on siellä sentään vähän hyllytilaa. Tikkaat puuttuvat vielä ja tämä talo pitää kyllä asukkaansa nuorekkaina, kun tulee jumpattua ihan alvariinsa ylös ja alas.

Here's the small sleeping-area. There's going to be a fence and stairs.Kattoterassi sai laattansa ja niiden vanhentaminen on alkanut. Painoimme Aavan kanssa noihin kuvioita kaikenlaisilla korunosilla ja muulla sälällä, hankasin maalia laattoihin ja pyyhin heti pois, jotta painaumiin jäisi tummaa ja ne tulisivat paremmin esiin. Nämä tuolit eivät oikeasti tule tänne, mutta ovatpahan mittatikkuna.

The roof terrace got the tiles and a small crown around. There's going to be a fence too. The chairs do not belong here, it's just to show the scale of it.Tässä vielä tunnelmapala yläkerran oikeasta ikkunasta. Kiitos vierailusta! Kuvien laatu on taas vähän niin ja näin, mutta eiköhän tuosta vähän haisua saa.

Thanks for visiting! The photos are not so sharp, sorry. We have light-issues in the evenings still.

6 comments:

Lotte said...

Aivan ihanan näköistä! Lipastot suorastaan hyppäsi mun silmille tolta kuvista. Mielettömän kauniita! Lattialaatat oli ihania myös! Ja pyöreä ikkuna ja ja...

Lena said...

Just a love house! It´s so cozy!

I´ve got an award for you in my blog.

Lena!

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty said...

It's looking so good! I love the little quilt and pillow, I think I could happily sleep there.
Mercedes

- Virpi said...

Mielettömän upeaa! Luin viime päivien postauksesi tässä järjestyksessä ja luulin ihan ensin pilvikattoa oikeaksi, ts. että aurinkopas paistaa Hannan kotiin kauniisti! Siis aivan upeasti toteutettu maalaus, vau! Pyöreä ikkuna on myös kaunis ja laattalattia tulee olemaan upea. Nukkekotisi on jälleen oikea taideteos!

Lil'La said...

Se on kyllä ihan karkki. Sun ote tästä minimaailmasta on jotenkin niin ihanan lempeä ja raikas. Mulle tulee hyvä olo siitä että vain katson noita sinun kuvia. :)

Tuulia said...

Hertsiunaa ja varjele! Täällähän on aivan ihana tunnelma.