Saturday, March 28, 2009

FauniustaAikamoista rakentamisen huumaa ja hiljalleen se talo siitä syntyy. Katosta tuli toistaiseksi tämmöinen. Siihen tulee vielä sammalta ja sellaista. Alakuvassa on hirmu pimeässä kattoterassilaattoja kuivumassa.

Building is so much fun and the house is evolving slowly. The roof looks like this with a little paint. There's going to be some moss later on. There's the roofterrace tiles drying below in the dark. ;o)

7 comments:

Marjatta said...

Onpas hieno ja persoonallinen katto! Nuo kävynsuomut antaa sille niin kivan ilmeen. Mitä materiaalia lattialaatat on? Nekin näyttää tosi hyviltä. Olet ollut tosi ahkera!

Maria said...

Voiko tastä sanoa muuta kuin että voi huokaus miten ihana!

Lil'La said...

Katto on aivan järettömän herkku, niin kuin kaikki muukin tuossa talossa. (Mä en kohta kestä enää, vaan mun pitää myös saada oma paperimassaprojekti, tuo näyttää niin hurjan hauskalta.)

Eva J said...

Your house looks beautiful Hanna.

chrisse said...

Minä olen aivan ihastunut tuohon sinun tyyliisi tehdä nukkekotia. Se on niin persoonallista ja ainutlaatuista. Pirttiäsi olen käynyt ihastelemassa monet kerrat, ja oli aivan mahtavaa, kun siitä oli juttua ja upeita kuvia Nukkekotilehdessä. Sinä olet saanut luotua sinne ihanan boheemin tunnelman.

Anonymous said...

Sinullapa on menossa mielenkiintoinen taloprojekti, jälleen kerran!
tv.
"Nehafon naiset"

Tiina said...

Olipa onni sattua näille sivuille, kun vihdoinkin löytyi ihastuttavan persoonallinen talo! Kertakaikkiaan hienoa, ettet ole sortunut kaikessa perinteisiin ratkaisuihin... :)