Saturday, March 28, 2009

Pientä ja kaunista


Nettikauppa Doloresiin oli tullut nukkekodin lasia ja minä olen aivan hassuna lasiesineisiin minikoossa. Annoin pikkusormen... se vei koko käden... Nyt siellä on myös nuita kauniita sinivalkoisia porsliiniastioita. Houkutuksia on netti pullollaan. Porkkanat ovat yllätyslahja Marialta, kun tilasin Nukkekodista ja lelusta Pirttiin pesukoneen ja jääkaapin, joita ilman en suostu nukkenakaan arkea pyörittämään. Pirtistä tulee siis minikoti meidän perheelle. Mun ostovimma muuten tuntuu aika hurjalta itsestänikin, kun nyt näitä tänne kirjoitan auki... taitaa olla todella yksipuolista tämän ihmisen kulutus, ruokaa ja nukkekotikamaa eikä muuta ellei ole ihan pakko.

Fauniuksen kattoterassin laatat on kuivumassa. Tein ne itsekovettuvasta terrakottan värisestä massasta ja painoin niihin vähän kuvioita. Jämämassasta tuli sammakoille ja lumpeille allas ja vähän koristetiiliä seinille sekä kokeilu, josta ei kyllä tulekaan kyyhkyslakan kattoa, sen verran karsee se on...

Netshop Dolores had some amazing vases and I'm crazy about dollhouse glass, sort of got carried away there... Carrots are a gift from Maria. I purchased a tiny Miele washing machine and a fridge from their netshop, Nukkekoti ja lelu, for my first house, Pirtti, which is still not finished. I'm not going to live without a washing machine and a fridge even as a doll!

Now that I write here about the things I've bought for my houses, I feel a bit guilty. It's funny, because I really enjoy my miniatures. I probably just seems a bit freaky to me to love small stuff so much...

I made tiles for Faunius' roof terrace out of air-drying clay and it's drying now for some time. Also made a "pond" for frogs and bricks to decorate the walls and tried to make a roof for the dovecote... did not work out!

4 comments:

Unknown said...

How nice of you to leave a message on my blog,thank you for that!I also like your blog so much,and there is so much beautiful mini's to see...I love they vases...and never feel guilty loving mini's that much!
Sabiha.

Maria said...

Oi ihanuus mitä laseja! Siellä piti olla pussissa myös suklaakakkua.. oliko? Ja heh.. Verneri auttoi mua pakkaamaan ja piirsi sun postipakettiin mun muotokuvan :D eli sori hiukan "taiteellisesta" paketista ;)

hannajaleijona said...

Maria, kiitos kyllä oli suklaakakkua ja kaunis pikkuinen lusikka, mutta neiti Aava nappasi sen nukkekotiinsa, koska kakkua kuulemma tarvitaan siellä enemmän. ;o) Unohdin kuvatessa hakea sen esille, höhhi mua. Kuva paketin kyljessä oli aivan ihana, se piristi päivää kovasti. Kiitos ja terveiset taiteilijalle!

Maria said...

No hyvä että löytyi :) Itse asiassa Aavaa ajattelin kun herkkua pakkasin.. meillä tykkää niin kovin pikkumiehet viedä kanssa nukkekoteihinsa nuo massaherkut :D