Sunday, March 22, 2009

Kukkakitti - Flower kit


Tälläinen on siis kukkakitti, eli "rakennussarja". Kati on laittanut mukaan materiaalit, mallikuvan ja selkeät ohjeet, miten kannattaa toimia. Itselle jää näpertäminen ja onni kauniista kukkasista. Sellaiset lisävinkit tältä hätähousulta vielä, että kannattaa tehdä hommia valon kanssa, kun silloin näkee paremmin (hoksasin innoltani sytyttää pöytälampun vasta toisen kukan kohdalla...) ja tuollainen kukkasilppupussi kannattaa avata maltillisesti (huitaisin puolet pussin sisällöstä päälleni heti kärkeen ja pikkuruisten kukkamuotojen kerääminen veluuriverkkareista ja lattialta kaiken pölyn, kissankarvojen ja roskien keskeltä oli mielenkiintoista ;o)). Mainosvinkkinä sellainen, että Kati on todennäköisesti tulossa Lahteen 6.6. nukkekotimarkkinoille myymään kukkiaan ja kittejään.

Just to show what is in the kit... and advertising Kati's kits. She's coming to Lahti dollhousefair to sell her flowers and kits. Also telling how a decent lighting is useful while making hydrangeas (I was too excited to notice before the second flower) and one should open the bag of tiny flowershapes calmly (I managed to spill half a bag on me and the floor and collecting was a bit tricky with all the cathair and dust and interesting little pieces of whatever on the floor... ;o)).

6 comments:

Lena said...

Hello Hanna!

Wonderful flowers that You´ve made!
Do You have some link to Kati's kits?

Lena!

Anonymous said...

Pitää kyllä ehdottomasti laittaa tuo Lahden markkinapäivä kalenteriin, kun Tampere jäi väliin.

Anonymous said...

Kiitokset vierailustasi! Ja kiitokset mainostamisesta, minuakin kiinnostaa juuri nuo hortensiat. Ruotsin messuilla näin, mutta ei tullut ostettua. Hienoja ovat!

- Virpi said...

Vau, onpa upea kukkakitti! Voi harmistus kun Lahti on niin himputin kaukana, tämäkin upeus olisi ihana minitehtävä! Muista laittaa kuva valmiista hortensiastasi, palan halusta nähdä!

rosanna said...

Hi Hanna,
the hidrangeas are wondeful. Do you know if kati seels abroad and which is her link? thank you

pussman and co said...

where can I buy such a kit??
They are lovely!
And your dolls are fabulous :D