Thursday, March 12, 2009

Blogiarvonnan voitot - Prizes of the 5000 draw


Nonnis, vihdoin lähtevät huomenissa matkaan myös blogiarvontavoitot. Marja-Leena ja Maarit voivat jännätä, että minkävärinen puudeli onkaan tulossa ja Britalle lähtee laboratoriolasia suoraan Espanjasta. Onnittelut vielä voittajille. Seuraava arvonta on tuolla 10 000 kohdalla todennäköisesti.

I had a prize-draw when there were 5000 hits on my visitormeter and here are the prizes, Poodles for Marja-Leena and Maarit and some laboratory glass for Brita. I think I'll have another draw when there's 10 000 hits.

5 comments:

Anonymous said...

Oi että Hanna, että tuollaisia aarteita mulle on tulossa! Taisit muistaa, että labralasit on aikas "läheisiä" mulle ja tuleva projektini suorastaan huutaa niitä :). Kiitos kiitos!

Marja-Leena said...

Voi upeeta! Kiitos tosi kamalasti! Odotan jännityksellä!!

Maarit said...

Kiitoskiitoskiitos!! Aivan ihana,uskomaton!!! Olen haaveillut näistä huovutustöistäsi mutta en olisi uskonut niitä saavani arvonnan kautta. T: onnellinen koiranomistaja

Marja-Leena said...

Valtavasti kiitoksia suloisesta valkoisesta villakoirasta, jonka sain jo maanantaina! En vain ole kyennyt blogille asti ennen kuin nyt ja kiitoksetkin ovat näin myöhässä. Todella suloinen lahja! Kiitokset ja halaukset!

hannajaleijona said...

Voi että miten mukava kuulla, että osuivat palkinnot mieleisiksi. Arpajaiset on kiva juttu!