Wednesday, January 21, 2015

Kevään odotus -arvonta - Over 500 posts -draw


Blogissa on jo muutaman yli 500 kirjoitusta. Tätä juhlistaakseni arvon yhden siilinkäisen jollekin lukijalle. Tehtäväsi on kommentoida tätä kirjoitusta ja kertoa, mitä minikokoista olet tekemässä tai tehnyt viime aikoina tai vaikka minkä tekemisestä haaveilet, jos et vaikka juuri nyt ole tekemässä mitään. Kommentoineiden joukosta arvon siilille uuden kodin vaikkapa sunnuntai-iltana. Onnea osallitujille!

Ai niin, ihastuttava orava on lahja Petralta, sitä en ole tehnyt.

There are over 500 posts in my blog. To celebrate this I'm giving away one of the hedgehogs. If you want to take a chance in winning this, please comment this post and tell me what are you making in small size at the moment, or have just made. If you don't have the time or energy or inspiration to make anything presently you're more than welcome to share what you are dreaming of making. I'll draw the new home for the hedgehog on Sunday. Good luck!

Oh, and the squirrel is a gift from Petra, I did not make it.

...and another oh, you can enter, no matter where you live. I'll post everywhere on planet Earth. :)

79 comments:

Terhi T said...

En ole pitkään aikaan tehnyt mitään miniä, mutta haaveissa olisi Herra Hakkaraisen makuuhuone.

Aino said...

Iih, ihana siili! Mulla on just työn alla mummulle ainaoikein-neulotut palatossut. :) Ja suunnitelmissa vaikka mitä muita neuleita... kevään kunniaksi iski minineuloosi. ;)

Merkku said...

Minikeittiön tuunailut menossa :)

Sanne said...

Symppis siili. Työn alla on nuken rautasänky ja miljoona suunnitelmaa!

jirps said...

No kuule juuri tuota siiliä haaveilin kokeilla :D. Ja harjoitella herrojen vaatehtimista, meillä miehet kulkevat alasti...

Merja said...

Olen juuri tekemässä laatikkoa viinirypäleille, joita tein viimeksi kerhossa. Eli en mitään kovin hienoa.

Johanna @ Villa Honey said...

Minulla on suunnitteilla ja osittain jo työn alla vanhanaikainen vesikiertoinen lämpöpatteri. Malliosat on jo piirretty - oikeastaan on siis enää "tekemistä vaille valmis".

Kikka.sal@gmail.com said...

Tekeillähän on tietty vaikka mitä. Tärkeimpänä tällä hetkellä kuitenkin pikkutaloni pinnat ja siihen tulevien vanhoken kalusteiden kunnostus.

Anonymous said...

Ihanat siilit. Minulla vähän sama kuin ensimmäisellä kommentoijalla.. Mieli tekisi alkaa jatkaa omia nukkekoteja, mutta ovat tämän hetkisen tilanteen takia (pienet lapset ja remontti) tauolla. Ehkä jotain pientä kuitenkin voisi tehdä. :) t. Johanna

Leila said...

Hiiritaloni loppusuoralla, enää yksi lipasto ja leluja tekemättä. Tuo siili sopisi niin täydellisesti kurkkimaan sinne pihalle!

Tiina said...

Hienot siilit!
Joulukuussa valmistui torikoju Jyväskylän näyttelyyn ja kerhoillessa tulee aina jotain pientä tehtyä.
Alkuvuosi on mennytlähinnä siivouspuuhissa.
Virkkaukset viritteillä. :-)

Minna said...

Kunnostan tyttärelle omaa vanhaa nukkekotiani sekä haaveilen ja suunnittelen itselleni omaa aikuisen nukkista.

Teija said...

Ihania siilejä, nyt teen hetekaa.

Annu said...

Voi, siili sopisi ihanasti nukkekotini puutarhaan. Tällä hetkellä on olohuoneen sisustus kesken. Melko tavallinen ydinperheen koti 90-luvulla. :) Haaveina vielä joskus rakentaa ihana maanalainen koti jollekin eläinperheelle (pupuille, ketuille?).

maija said...

Siis niin söpöset siilit! Tällähetkellä suunnittelen Villa Rosen pihaa ja parveketta, myös tallille on luvassa heiniensäilytyspaikkaa ja muuta ♥ tuollainen söpö siili olisi aivan ihana kyllä voittaa!

PirjaKristiina said...

Ihanat siilit sekä tuo orava!

Kevään odotuksessa on minullakin menossa minikasvihuoneeseen tehty puutarha ja sinne kukkia työn alla sekä istutuspöytä

Terv. Pirja Karjalainen

Lissu said...

Ihanat siilit <3 Meillekin voisi yksi muuttaa Martan tulevaan pihaan :) Olen laittamassa sahoja esille, netistä löytyi herkullinen ideakuva mustasta takka/kirjahyllyseinästä.

Eeva said...

Rakentamassa kotia pääsiäismunista aikanaan saaduille jäniksille, joita pitikin kerätä melkoinen määrä. Piirtämässä porkkana-aiheista tapettia keittiöön.

Beldaran said...

Minulla on parhaillaan tekeillä Liisa Ihmemaassa -aiheinen miniatyyrimaailma, johon tuollainen ihastuttava siili istuisi täydellisesti, Ihmemaassa kun tunnetusti pelataan krokettia flamingomailoin ja siilipalloin. Voin toki pyhästi luvata, ettei siiliä tulla krokettipelissä koskaan vahingoittamaan, sillä olen siilien ylin ystävä; onhan lemmikkinänikin aikoinaan ollut pieni afrikkalainen kääpiösiili, Nuusku Neulatyyny nimeltään. <3

Annu said...

Tällä hetkellä on tekeillä minilinna. :)

zerinea said...

Minitakkeja tällä hetkellä työn alla. Huovuttamalla pitäisi kokeilla jossain välissä jotain minijuttuja tehdä :)

Ritu M said...

Tekeillä yksiö vanerilaatikkoon. Myös peukalon pään kokoinen fimo pupu odottaa turkkia.

Kaisa said...

Mie olen viime aikoina maalaillut noidanmökkiäni teenpäin, mutta se on hiiiiidasta :D Ostin nyt Tiger kauapsta muffinsikakkukuvun, johon ajattelin tehdä pienen miniasetelman. Ihan vain rohkaisuksi, ett jotakin saa välillä valmiiksikin :D

Giac said...

Hei Hanna,
Onnittelut 500 seuraajaa. Mikä loistava palkinto! Haluaisin osallistua. Nykyinen projekti on redoing osa minun nukkekoti, mikä tarkoittaa minun täytyy rakentaa rakennetta ja redo minun juhlasali, kirjasto, teehuone ja ullakko olohuone.
Iso hali,
Giac

Liisa said...

Ihastuttava pikku siili! Viime aikoina on näpertänyt 1:48 mittakaavan minejä. Nyt tekeillä jääkaappi ja pyykkikone.

Maija said...

Vladimir odottaa kirjaston ja ruokasalin kalustusta ja pintoja. Hän kekkuloi ilman vaatteita, joten eiköhän vaatetusprojektikin olisi ihan aiheellinen. :) Tällä hetkellä kiinnostaisi kuitenkin tehdä kirjoja, joita Vladirin kirjahyllyyn mahtuu tusinoittain. Niiden tekeminen on sellaista pienimuotoista eikä tarvitse levitellä kovin paljon tavaraa ympäriinsä. Viimeisin valmiiksi tullut on ikkuna, jonka ympärille tulee ehkä joskus pienoishuone.

Kikka N said...

Söpö siili!
Sammakkoperheen talo on valmistunut joulukuun puolivälissä. Osa juoneen kuuluvista sammakoista on vielä vaatettamatta...siinäpä sitä tekemistä.
Nyt olen yrittänyt siivota ja järjestää tuota "verstasta" :)

Maria said...

Ihanaa!
Pitäisi aloittaa pikimiten konserttilavan rakentaminen roomboxiin. Niin ja pienen keittiön ja pihan tekeminen. Siili oliskin ihana tuhisemaan sille pihalle ❤️

Jaana S said...

Ihana siili. Olen viime aikoina neulonut minineuleita. Koukuttavaa...

MarEve said...

Viime viikonloppuna sain tehtyä nojatuolin, joka on ollut jo kauan to do-listalla. Ihana siili.

Unknown said...

Ihana siili. Uusi talo sai sivuilleen lisä ikkunat, valoa ❤ . Tapetointi ja sisustus voi alkaa, paljon siis tekemistä 😊 Nuken tekoa olen myös suunnitellut...

Maija said...

hih taidan olla ainut joka vielä on talviunessa, haaveiluasteella kaikki nyt. Ehkä kohta innostus puskee ja rintsikka alkaa edistymään

Katrina said...

Voin kuinka suloinen siili! Sille löytyisi ihana koti uudesta kasvihuoneestani. Paraikaa teen papukaijatulppaaneita ja orvokkeja.

Pirkko Hu said...

Työn alla on nyt 1:48 talo ja välillä sekalaisia tavaroita 1:12 jotka ei ihan tiedä mihin ne asettuu.
Ihanat siilit :)

Anonymous said...

Rauhan kotia rakentelen pikkuhiljaa. Siili sopisi hyvin Rauhan ja Tyynen kaveriksi :)
Terveisin,
Minna-Helena

Jaana Nykvist-Pekkarinen said...

Tahtoo ehdottomasti mukaan arvontaan! Kunnioitettava määrä postauksia. Minulla vielä pitkä matka edessä.

Raija said...

Hylly, lampunvarjostin ja matto.

SusannaT said...

Rummunpäristystä kiitos: aloitin eilen niiden tylsien ikkunanpokien teon! Neljät leikattu, kahdet jopa hiottu. Kaksi normaalia, kolme kahdeksankulmiota (!)ja yksi erkkeri vielä. Ai niin ja yksi pyöreä. Ai miten niin Huvikumpu :P

Millimari said...

Siilit ovat söpöjä, oikeita käy kesällä pihallammekin. Rakennan kasvihuonetta, sisätilat alkavat olla valmiita mutta katto ja piha vielä tekemättä. Välillä tuntuu, että ideoita syntyy jatkuvasti lisää ja yksinkertainen projekti paisuu kuin pullataikina.

LexIcon said...

Majakkaa rakentelen 1:12 koossa, ja siitä on tulossa valtavan suuri. :)

Hissu said...

Viehättäviä olentoja. Muutenkin upeita töitä, aloin seurata :D

Anna said...

Oi, ah, ih! Voi kunpa olisi siili nukkekotinipuutarhassa! Sitäpä olenkin juuri tekemässäkin, kaiken muun summittaisen sohlaamisen ohella :) Ihanaa kevään odotusta, Hanna!

Raija Maula said...

Blogissani oli 66666 kävijän kunniaksi arvontaa...hain esille urheiluliike XXS boxin ja mallailin sinne suksia, sauvoja, kelkkoja, luistimia, ongenvapoja ym urheiluliikkeen tavaraa...kyllä boxilla on hyvät mahdollisuudet valmistua tämän vuoden aikana...talven selkä on niiiin synkkää ja pimeää että nyt vasta herään mineilemään kun päivät viimeinkin pitenevät...

Anonymous said...

Osallistun siiliarvontaan! Siilit on niin symppiksiä. Työn alla, melkein ainakin, roomboxit tyttärelle ja pojalle :). t. Leena Toivola

Unknown said...

Ihanat siilit :) Muksuna pelastettiin 5 poikasen poikue. Vietiin Korkeasaareen ...en tiedä selvisivätkö hengissä ? Olivat sen meillä olo vuorokauden aikana aiwan ihania <3

Maria said...

Niin paljon on nyt kaikkea työn alla mutta justiinsa valmistui pöytähopeaa josta tuli niin hyvä mieli :) Nämä siilit on supereita :)

Anonymous said...

Siilit on ihan lemppariotuksia, joten tarjoan ehdottomasti hyvän kodin tuollaiselle söpöstykselle. Hän pysyisi ainakin pihassa :-).
Tiina P.

Unknown said...

Ihania ovat, suunnitelmissa nukkekoti ja ideoita on vaikka kuinka paljon, materiaalia myös. Ekana aion "kutos" mattoja, seinävaatteita, verhoja yms.
Ihania siilejä, ollu aina lempparieläimiä.

Leena said...

Mukana söpöjen siilien arvonnassa. Tekeillä on nyt työkaverilta ostamani nukkekodin pintaremontti ja pienen etupihan tekeminen siihen. Liimasin nukkekotikerhossa tekemäni tiilet pihan reunukseksi.

Anne said...

Hi, kyllä se on siiliä yritettävä, niin ovat suloisia ja vähään aikaan ei yhtään nelijalkaista menijää olekaan tullut lisää.. Niin ja mitä teen - tällä hetkellä luokattoman vähän. Mutta alitajunnassa sisustuu metsäkanto jossa porsimukset heräävät kevääseen ja sinne sopisi tämä siilikin. Uusi asukas siellä jo onkin.
Ja sitten työstyy mielessä Sulevin kauppahuone.. vähän jo myytävää olen hommaillut, kunhan se sisustus valmistuisi.
Sitten olen vaatettanut muutamia nukkeja ja vaatetan parhaillaan, Aksenjan kutsut pitäisi saada järjestettyä ja osa vieraista on edelleen pelkissä pöksyissä.. Siinäpä päällimmäiset
Terveisiä Kauppakylän väeltä.

NarinaNäpertää said...

Ihkuja siilejä (^^)

Minä en työkiireitten (penkkarit työllistää) takia näin tammi-helmikuun aikaan pahemmin ehdi minejä tekemään, mutta kuhan tässä päästään "selvemmille vesille" noiden 1:1 työasioiden kanssa, niin sitten pääsen kovasti kaipaamieni minien pariin takaisin - kun se aika koittaa OLETAN tässä vaiheessa hyökkääväni joululahjaksi saamani Mini knits kirjan kimppuuun ja kokeilen sen ihania ohjeita - josko jotain kelvollistakin syntyisi.. Nii ja ehdottomasti pitää yritää saada tehtyä kasveja - PALJON kasveja. Mulla on paljon kasveihin liittyviä suunnitelmia jota olen vaan lykännyt ja lykännyt - joten jospa tämä vuosi toisi tullessaan sitä tekemistäkin ;)
Olisi ihana saada tuommoinen pikku mönkijä jonkin puutarhaan laitettavaksi...
Miniterkuin, Irina

Hukkakukka said...

Supersöpöjä siilejä! :) Itse tehty nukkekoti kalusteineen olisi joskus unelmissa toteuttaa..
sopeutuja(at)hotmail.com

Taina said...

Hei mul on lounatuulen kalustus kesken ja mattojen teko sit kudon vauvalle vilttiä :) teen roonboksi vauva aiheesta . Ihana siili <3

Miia said...

Aloitin juuri nukkkiskerhossa koulu-roomboxia rakentamaan viinilaatikkoon. Seiniä maalaan, kun saan pikkumiehen nukkumaan. Toisaalla laskiaispullat odottavat silotetäytettä ja suolakuorrutusta ja aloittamani ristipistokettu viimeistelyä.

Ihania eläimiä, voi että! Kiitos arvonnasta ja inspiroivasta blogistasi!

17-17 said...

Congratulations! hedgehogs are very lovely!
Now, I'm working on new settee for my dollhouse.
Magda

Meerintalo said...

Hurmaavat siilit. Täällä valmistuu rintsikka nro20 täyttä päätä.Kovasti haaveilen, että pääsen jatkamaan Meerin taloa.

Tuikku said...

Olen viime aikoina virkkaillut mattoja ja verhoja. Tuohikoreja on myöskin valmistunut.

Topaasilapsi said...

Ihana siili ja oravakin niin söpö! Tein juuri saunan uuteen nukketalooni ja seuraavaksi vuorossa kodihoitohuone jonne tein juuri verhot ja verhotangon sekä liinavaate hyllyjä.

Anonymous said...

Matto suunnitteilla.
Ihana siili ja arvonta!
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Piikko said...

Moi!
Ihana siili kertaskaikkiaan! ♥
Minä olen viime aikoina keskittynyt lähinnä minitavaroiden järjestämiseen. Vaihteeksi! :D
Haavena on rakentaa Artturille mökki. Ajatuksissa muhii myös Adamin ja Edamin asunto.
-Montapa postausta olet kirjoitellut! :)
Terkkuja!

Marjatta said...

Suloiset siilit!
Minulla on hitaasti valmistumassa pönttöuuni Marjatan talon olohuoneeseen.

Äiti suurestamaailmasta said...

Aloittelen Takapihantalon ulkolaudoitusta sillä Madam Mailis on hoputtanut jo pitkään miestään Sutenööri Suloa tekemään heille uutta elementtitaloa. Teen ulkovuorauksen ja samalla joitain rakennelmia myös sisätiloihin, onhan tässä vielä aikaa kevääseen.

Aikun Ihana said...

Mää tässä haaveilen tuon talon rempasta - matskut jo ois, nyt pitäs vaan tehhä tilaa tuon rempan alottamiselle, mut ihan pian pääsen työn touhuun. Sit kun ulkopinnat ja sisäpinnat on kunnossa alan suunnitella huonejakoa ja tehdä kalusteita ja sisustusrompetta. Tavotteet ja mieli korkeelle!

Marianne said...

Arvontaan mukaan!
Yritän täällä ottaa itseäni niskasta kiinni ja rutistaa Provencen talon rakennustyöt loppuun :)

HepzibethClare said...

Your hedgehogs are charming and I have been following your blog for a few years now, but alas I am very far away, so I don't expect you to choose me because if I did win, the postage would be ridiculous. Nevertheless I am working on some upholstered furniture right now, when I have time...

Daydreamer said...

Congratulations on 500 posts! I would love a hedgehog! I have been making seed packets and trays for my Conservatory! There will be a Garden, of course! Thank you for offering the chance to win a hedgehog!!!

KatiK said...

Hei!

Oi miten söpö pieni siili!
Mukana ehdottomasti näin ihanassa arvonnassa! Tällä hetkellä mulla on oikea "mattotehdas" taas käynnissä. :-)

T:Kati
(www.lasituvanminiatyyrit.blogspot.com)

Armiida said...

Super ihastuttava siili. Oi, kunpa onni potkisi.
Tällä hetkellä ei ole mitään miniä työn alla.
Hinni Hippiäisen kotikolo pitäisi saada valmiiksi, pahasti on kesken eräinen.

Siili said...

meille tuli vauva, joten työn alla ei ole mitään. Sänkyjä tytär toivoi tehtäväksi. vaatehuttuja(@)gmail.com

Marjis said...

Siili kelpaisi tännekin. :) Olen itse ihan käpälä massailujen kanssa, mutta silti haaveilen muutamista jutuista. Tämä olisi askel eteenpäin.

Jutta said...

Voi kun ihanat siilit! :) Itse juuri virkkaan ompelulangasta isoäidin neliöitä, joista tarkoitus tehdä päiväpeitto nukkekotiin.

riSa said...

Voi noita söpöläisiä! :)
Haaveilun puolelle menee edelleenkin, mutta jos nyt jossain vaiheessa saisi tuon kauppakeskusprojektin potkaistua kunnolla käyntiin (ja pitää vielä karsia 72 mahdollisesta liikeideasta ne 20, jotka saan siihen mahtumaan), niin sitten saisi Onnenrannankin vihdoin kasattua, minkä jälkeen rintamamiestalollekin pitäisi vihdoin tehdä jotain, ja ja ja... :D

Eija said...

Sähköistysvaihe. Ja Arkkitehdin keittiön tiskiallas. Tuottaa mietintää, ja laatoitus.

Anita said...

Kasvihuoneen parannus on mielessä, orava tai siili sopis hyvin nurkalle kurkkimaan.

Katri said...

Haaveena olisi jossain vaiheessa saada kapteeni Jimin majakka rakennettua.

Anonymous said...

Suunnitteilla on toteuttaa Weasleyn koti eli Kotikolo :) tänään tuli tehtyä fimosta purjoja ja popparikulhoja.

-Ninni
Minipuuhastelua.blogspot.com

Gaby Manon said...

First of all, I'm new to blogging, but I do read your post often. I do like your dollHOME and the work you make.
I always have a miniature "on the make" or in my mind. At this moment I make a big rope rug for the girl-sleeping room in my "to be" dollhouse.It has to dry often, so it take more time than I expected. Hope to win the sweet hedgehog. Thanks for sharing your miniatures with us.
Gaby Manon

Nono said...

Oh!!! I like your hedgehogs! Thzey are so lovely. I am now busy with an outside flea market, and It would be brilliant to put your small hedgehog in this scene, on the lawn...
Congratulations for your 500 follower. Here is the link of my flea market
http://nonomininostalgie.blogspot.be/2014/12/socle-du-flea-market.html
I cross my fingers...
The towards your blog is for a long time already on mine
Have a nice sunday!
Noëlle

Paulakum said...

Onnea saavutuksesta! Siili on aivan suloinen (kuten muutkin eläimesi - vielä mä joku päivä tilaan sinulta pari koiraa Kerrostalooni ;) )

Täällä Kerrostalo on viime aikoina saanut tapetteja pintaan ja lattioiden mietintä kovasti käynnnissä. Kartanon kivijalka odottelee työn jatkumista. Vauva-Paju sai äskettäin äidin.

MIni-intoa ja -iloa!