Thursday, January 29, 2015

Asettelua - Arranging


Hih, siitä onkin aikaa, kun olen kirjoittanut samana päivänä kaksi blogitekstiä. Tänään valmistui myös asetelma ystäväni Heleenan nukkekotiin, jossa eletään aika paljon fiinimmissä tunnelmissa kuin meillä. Siksi asetelmaltakin vaaditaan kokoa ja näyttävyyttä. Tämä tulee semmoiselle jalustalle, yhden asetelman pyöreälle kukkapöydälle, siksi halusin paljon roikkuvaa osiota mukaan. Näitä asetelmia on ihan mielettömän hauska rakentaa, jos vain on kukkia tarpeeksi varastossa. Tässä on mukana kukkakiteistä ja oman mielen mukaan tekemiäni sekä Joycen tekemiä kukkia. Osa vihreistä on ihan muovi- ja paperikukista.
I made an arrangement for my friend Heleena's dollhouse, where they live in a grander and finer style. This is going to be in the dining room on a flower stand, so I wanted to add hanging parts. These are so much fun to make if one has enough flowers. These are partly made from kits, partly by just playing with paper and partly made by Joyce. Some of the green parts are from artificial flowers. Wow, two blog posts in one day. That's rare.

9 comments:

Saila said...

Vau mikä asetelma! Kelpaisi kartanoonkin, tai vaikka kuninkaanlinnaan :-)
Ihanat kirjotut tyynyt ja huopa myös tuossa seuraavana.

Daydreamer said...

This is very beautiful! I want to learn to make mini flowers... so I can make a mini garden... maybe I should start with arrangements in a bouquet like these! This is really lovely!

The grandmommy said...

Very pretty!

Katrina said...

Kaunis asetelma!

Giac said...

Hei Hanna,
kukat ovat loistava ja se on kaunis koostumus.
Iso hali,
Giac

Armiida said...

Onpas upea astelma. Värikäs ja kaunis.

Anne said...

Voi sentään miten on upea asetelma! Odotan oikein, että näen mihin Heleena sen asettelee, terveisiä vain hänellekin, onnen tyttö ;)

Nono said...

Beautiful flowers! Great bouquet!
Have a nice sunday

claude said...

très bel arrangement floral