Wednesday, January 7, 2015

Sivuraiteelle, muttei ihan vielä - To the dollhouse Sivuraide, but not just yet
Voi apua! Tänä aamuna Fauniuksen rapulla odotti tämmöinen mummo. Olin kertonut, että vierailun ajankohtana on joko tämän viikon tai ensi viikon torstai ja juteltaisiin asiasta vielä, mutta unohdin sanoa, että päiväksi valikoitui se ensi viikko. Täällä mietitään, että joko voisi herätellä Pirtin porukan ja lainata sieltä vielä skumppapullon matkaan tuliaisiksi. 
(Faunius nukkuu umpiunessa...)

This morning I found Miinu at Faunius's steps like this. I had told that the visit will be on Thursday this week or the next, but we'll talk before and pack and such. Well, now I forgot to mention that it's next week. She was wondering if she could wake up the Pirtti folks to borrow a bottle of bubbly to take with her.
(Mr. Faunius is fast asleep...)No, onneksi osui lämmin ja Miinun mukaan kaunis aamu. Hän oli jäänyt siihen portaille suunnittelemaan kevään istutuksia ja kuulemma aika oli mennyt kuin siivillä.

Well, it's a warm and, according to Miinu, a beautiful morning. She was planning her kitchen garden.


3 comments:

Saila said...

No niin, jos ulkona olisikin kaunis ilma ja olisi noin kauniisti ja lämpimästi puettu, ja suunnittelisi kaikessa rauhassa kevään istutuksia, niin aika tosiaan kuluisi mukavasti ja siivillä! Ihana asu.

The grandmommy said...

She has such a realistic expression on her face!

Aino said...

Ihana Miinu, niin kovasti matkaan lähdössä! Täällä kans jo kovasti odotellaan, toivottavasti tulette pian. :)