Tuesday, December 15, 2015

Valoa - Lights


En ole vetänyt sähköjä nukkekotiini. Siksi tämä Petran idea varmaan tuntuukin niin lumoavalta. Ensimmäistä kertaa valo tulvii joka ikkunasta. Oijoi miten lumoavaa.

There's no electricity in my doll's house. Petra had an idea to arrange battery operated led fairy lights so that they shine through the windows. I just had to give it a try and I find this mesmerizing. 


Minulla oli patterikäyttöinen led-valosarja odottamassa oikeastaan pihakäyttöä. Ajattelin virittää sen ulkopuuhun (siis nukkekodin pihalle), mutta kyllä tämä valaistus pysyy ainakin joulun ajan tämmöisenä. Tässä keittiön ikkuna.

I had thought that I'd put the lights outside of the house, but I love them like this. I'll have lights at least untill the end of the year. This is the kitchen window.


Näkymä parvekkeen ovelta olohuoneeseen.

This is through the balcony door.


Olohuoneen sivuikkunalta näkyy jättikokoinen enkelikello.

Livingroom side window.


Talon edusta alasuunnasta.

Front of the house close up.


Ja vielä kokokuva edestä.

And one more, the whole house from the front.6 comments:

jirps said...

Ah! Kyllä valo on maaginen elementti! Niin kaunista ja kodikasta!

Saila said...

Valaistu nukketalo on vaan niin ihana! Sitä voi tuijotella tuntikausia.

Aino said...

Ihanan näköistä! Minkälaiset nuo sun valot olivat ja mistä? Näyttävät niin ihanan kevyiltä ja pieniltä.

hannajaleijona said...

Kiitoksia teille! Aino, tämä on semmoinen patterisarja, joka on viritelty metallilankaan niin, että valojen kohdalla on vaan pieni paksuunnos eikä metallilankaa ole päällystetty millään esim. muovisella. Mä luulen, että löysin nämä Prismasta, mutta varma en voi olla, kun olen tosi huono painaamaan semmoisia mieleeni ja katselin valoja monessa paikassa. Neljän sormipariston patterikotelo tuossa on, joten se on aika massiivinen kadottaa taloon. Näitä on valkoisella ja lämpimällä valkoisella valolla ja olisikohan ollut joku värivalokin, en muista. Tämä kellertävä on kuparinvärisellä metallilangalla ja valkoinen hopeanvärisellä. Toivottavasti löydät!

PILAR6373 said...

Es una luz perfecta que crea un ambiente muy agradable en la casa!!!
Besos.

Giac said...

Hei Hanna,
Se on niin ihana kosketus.valaistus todella tuo sinun kaunis projektin elämään.
Iso halaus
Giac