Tuesday, December 15, 2015

Joulukuun 15. ja 16. - December 15th and 16th


Anna oli pakannut minulle ihanan pikkukuusen, jota tässä Marian tontut ihmettelevät.

Anna had packed me a wonderful little tree, here with Maria's gnomes.


Mukana tuli myös hauskoja jääpuikkoja. Minun pitää vielä harkita, julkeanko laittaa nämä Pirtin katon reunaan. Sopisivat ehkä paremmin ihan oikeaan joulutaloon. :) Pirtissä on nimittäin katon eristys hoidettu varsin huolellisesti. Sitä paitsi, luulen, että Pirtin alueella ei tule montakaan niin kovaa pakkasta, että puikkoja syntyisi.

She also sent lovely icicles. I don't know yet if I'm going to hang these on my house. It would be better to have a proper Christmas house. :) My house has sufficient roof insulation to prevent icicles and also, I think they don't have low enough temperatures. :)


Aino oli vähän väännellyt ohuen ohutta metallilankaa! Huh! Tämä sudenkorento on aivan mielettömän ihana. Tämä on minullakin ollut kokeilulistalla siitä asti, kun näin Saaran tehneen tämmöisen. Tämä Ainon on kyllä ihan turkasen hieno ja pieni ja hento ja ihana.

Aino had gone real small this time! Wow! The dragonfly is amazing. I've been meaning to try to make a couple of these too since I saw one made by Saara. But this one, by Aino is so delicate and teeny tiny and cute and fine and wonderful.

No comments: