Friday, December 4, 2015

Joulukuun 3. ja 4. - December 3rd and 4th
Eilisessä paketissa oli mahtava joukko ylettömän hurmaavia Country Fair -lehtiä. Voi katsokaa noita kansia! Aivan ihanat. Kiitos Anna! Fauniuksella on näitä jemmassa koko salkullinen, tosin tämä Susannan tekemä laukku ei ihan riitä, joten täytyy tehdä suurempi. Vaikkapa Nukkekotilehdessä olleen Marian ohjeen mukaan.


Anna hid Country Fair magazines in her package and my Faunius immediately told that they are his. He needs a bigger case for these. This fancy green one, made by Susanna, will probably house yarns in my house soon. You just cannot have too much yarn. both in real life and in miniature. :)


Nyt olikin herrojen päivät. Kalle nimittäin huusi välittömästi Hep!, kun avasin Ainon paketin. Iiiiiiihhana virkattu lakki ja juuri sopiva hänelle. Aivan kuin häntä varten tehty. Kiitos!

Charles shouted Mine! when I opened Aino's package today. The crocheted cap is marvellous and just like made for him. Thank you so much!


Tässä on jo huominenkin yllätys tyttären kalenterista (ette sitten kerro hänelle, että täältä voisi kurkkia). Tässä onkin kaikille isomman koon kierrätysvinkki: molemmat hamoset ovat edellisessä elämässään olleet paidan hihan kappaleet. Tummemmassa selvisin pelkällä nauhakujalla ja vaaleammassa sillä ja helman huolittelulla.

My daughter got a skirt yesterday and another one tomorrow (please don't tell her, that she could peek what's coming here). Both used to be shirt sleeves. 


Tänä aamuna kalenterista löytyi pitkiä sukkia pitkäkinttuisille tyttösille.

Today she got long stockings for her long-legged girls.

3 comments:

shannonc60 said...

Gorgeous crochet hat! All the local gents will be most jealous! And the skirts are so pretty, especially the lacy one with a jaunty bow. The sparkly gold tights would look great with it for a fanciful high tea in the garden.

jirps said...

No onpa sulla nyt kissanpäivät! Aivan supersuloinen on Annan lehtikokoelma ja entäs se Ainon lätsä. Vau! Niin ja nuo sukkaset. Ja kaikki muu, täällä on nyt niin paljon uutta!

Giac said...

Hei Hanna,
Mikä loistava kohteita kalenteriin.mekot ovat erityisen kauniita.
Iso halaus
Giac