Monday, December 21, 2015

Joulukuun 21. ja 22. - December 21st and 22nd


Anna pakkasi minulle ihania keraamisia leikkuulautoja kiinnitysnauloineen (upeita nauloja, pikkuisia ja kapoisia). Ovatkohan nämä Rörstrandia vai Gustavsbergiä?

Anna packed me lovely vintage Scandinavian ceramic cutting boards. I wonder if they are from Rörstrand of Gustavsberg?


Aino teki meille ihanan pipon. Mimi on oikein kiitollinen, kun kyllä tuolla ulkona on vähän viluisa päivätolkulla tönöttää. No, nyt hän kyllä siirtyi ojentamaan aivan vinoksi mennyttä postilaatikkoa. Onkohan syynä korttien paljous vaiko valtaisa kissa?

Aino made us a fantastic slouchy beanie. Mimi is very grateful as she is getting cold hanging outside all the time. Well, now she's wondering why the post box is all crooked? So many cards or a giant cat?


Musta joulu ei niin haittaa, kun kuuseen voi rakentaa hiljalleen valkeaa joulua. Ei se meillä kyllä valkeaksi jää, mutta lumihiutale- ja jääkoristeet ovat kovaa valuuttaa tänä vuonna.

There is no snow for Christmas this year, but we don't mind as we can bring white Christmas in with our tree. Well, it will not stay white as we slowly decorate more and more, but this year the snowflakes and ice decorations look even more beautiful.

3 comments:

Giac said...

Hei Hanna,
Ne leikkuulaudat ovat vain kauniita. Rakastan lumihiutale ... kaipaan lunta!
Iso halaus
Giac

shannonc60 said...

Merry Christmas! I hope 2016 brings lots more miniature adventures for you and you continue to share them with us on your blog.

Aino said...

Pipohan sopii Mimille kivasti. :) Kiitos ihanista pikkukuusista ja pöytäliinasta, blogipostaus tulossa jahka tässä taas muilta puuhilta ehtii. Niin ja tämän päivän viimeisestä paketista kiitos kans - en vielä paljasta sisältöä, jos Anna on kuulolla... ;)