Thursday, January 8, 2009

Pirttiin taisi tulla kesä - Summer in my dollhouse


Pirtti kävi keittiössä kuvauksessa. Se on meidän valoisin huone, mikä ei tähän aikaan vuodesta ole kauhean paljon sekään. Aikamoinen mötkäle tuo talo on, mutta onneksi tosi kevyt. Toivon, että perhe sietää sitä tuolla nyt hetken, kun tuolla paikalla sitä on helpompi mallailla... Oli kiva levitellä kukkia pihalle ja partsille, kun ulkona pakastaa.

I moved my dollhouse to kitchen to take some pictures. It was nice to put the flowers in the windowsills and balcony when it is freezing outside. The house is quite a lump, but luckily not too heavy. I hope my family lets me have it there for a while. It's really accessible as it is now, easy to change things and try out new stuff.

13 comments:

Anonymous said...

Voi kun on ihana talo! :D Ja ihania sinun eläimesi! Itse olen tehnyt jo kaksi ja yhden ostanut sinulta. Vielä yhden kissan(Misun) tarvitsen nukkekotiini. Täytyykin ostaa sitä varten lisää huovutus villaa tai ostaa sieltä pienenpienesä sinun 'kaupastasi'. Käykkös sivullani?

Anonymous said...

On sulla kyllä suloinen talo! Ihanan satumainen, tulee ihan joku onnellinen satukirja mieleen. :)

Anonymous said...

Tää on tosiaan kuin suoraan sadusta! Aivan ihana Pirtti! Ihan mielettömiä yksityiskohtia!

Maarit said...

Todellakin kuin suoraan tarujen maailmasta!! Talo oikein huokuu tarinoita... niin ihanan erilainen kuin kenelläkään muulla.

Anonymous said...

Ei voi muuta kuin huokailla,niin kaunis talosi on! Ja juuri se erilaisuus viehättää!!

Anonymous said...

Todella ihanan näköinen talo ja pihapiiri toi kyllä ihan kesän mieleen!!! Kaunista!

Anna said...

Vau! Aivan ihana! Hienoja yksityiskohtia... ihan suu auki jäin ihmettelemään..

Eliisa said...

Tämä sun talosi on kyllä aivan ihana. Todellakin tulee mieleen satumaailma, tai jotain ranskalaista vanhaa maaseutua... Tuohon penkille olisi ihana istahtaa ja kuunnella vaan linnunlaulua - ja ihmetellä maailman menoa.

Eija said...

Mykistävä talo! Hieno.

Nasu said...

Pirtti on ehdottamasti yksi suosikkitaloni nukkekotimaailmassa. Sun pitäis tehdä siitä sitten kirja joskus, kun saat sen valmiiksi.

Anonymous said...

Upea pirtti ja niin ihanan satumainen...

marlies said...

Its a lovely house!

pussman and co said...

Oooh, what a cute house is this!