Thursday, January 15, 2009

Lyhdyn ulkopintaa


Mä en oikein osaa tehdä uutta ja siistiä. Valkoinen lyhty muuttui tummanharmaaksi emalimaalilla ja sotkin siihen sitten päälle muutamaa sävyä akryyliväriä liaksi ja kulumaksi ja sammaleksi ja jäkäläksi. Sitten leikkasin vanhasta samettipaidasta nukkaa, jonka liimasin paikoitellen pintaan. Tai itse asiassa niitäkin oli paria sävyä. Joku maisemointiröpsite sopisi tarkoitukseen aivan mainiosti, mutta mä tykkään, kun tuosta sametista tulee niin pehmeän pölyinen pinta... Keräilijän huoneen ulkopinta alkaa siis hahmottua tämmöiseksi.Tässä lähikuvaa sammalesta ja maalauksen värikirjosta.


I worked a bit on my collector's room. The moss is shavings cut from an old velvet-shirt. I like how dusty it looks. I painted it first with grey enamel and then some green and brown and copper acrylics. It still need work, but that is the direction it takes.

4 comments:

Anonymous said...

Hyvän näköistä pintaa olet lyhtyyn loihtinut. Mulla on joku pakkomielle kaikkiin lyhtyihin, tämän sinun lyhtysi etenemistä jään todella mielenkiinnolla seuraamaan. Pakko vielä kehua upeaa mattoasi, on siinä saaanut pistellä.

Anonymous said...

Upean näköinen ulkopinta lyhdyssä!!! Mielenkiintoisia nuo materiaali kokeilut!
Kirjomasi matto ja söpöiset pikku kisut todella ihania!!!

Anonymous said...

Hienossa miljöössä saa keräilijä olla. :) Ihailin pistelemääsi mattoa myös-upea!

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀