Tuesday, January 20, 2009

Muistutus nukkekotiyhdistyksen jäsenille!


Ajattelin laittaa tätäkin kautta viestiä, että nukkekotiyhdistyksen lehti on ilmestymässä helmikuussa ja nyt on jo kiire maksaa jäsenmaksu vuodelle 2009, jos haluaa lehden ajallaan kotiin kannettuna. Tänä vuonna lehden saa vasta jäsenmaksun maksettuaan.

Uudet jäsenet ovat kovasti tervetulleita yhdistykseen. Nukkekotiyhdistys on valtakunnallinen, nukkekotiharrastusta edistävä yhdistys, joka julkaisee lehteä neljästi vuodessa. Jäsenmaksu on 20 euroa vuodelta. Jokainen jäsen voi osallistua toimintaan ja tulla mukaan kehittämään sitä ja puuhaamaan mukavassa seurassa tai myös vain nautiskella yhdistyksen lehdestä ja muista eduista. Lisätietoa löytyy yhdistyksen kotisivuilta. Kuvassa Aavan nukkekoti.

We have a dollhouse association in Finland and it publishes a lovely magazine (in finnish). I'm reminding members to pay their fee, so that they will not miss an issue... The dollhouse in the picture belongs to my daughter, Aava.

2 comments:

Heli said...

Tuosta Nukkekotiyhdistyksen jäsenmaksusta...Tuleeko siitä kotiin maksulappu? Olen siis ollut jäsenenä muutaman vuoden, mutta tälle vuodelle en ole vielä saanut jäsenmaksulappua. Vai mistä saan maksutiedot?

hannajaleijona said...

Moi Heli!

Se maksulappu oli viime vuoden viimeisen lehden mukana, olisko ollut vikalla sivulla, mutta se tilinumero on Handelsbanken 313130-1158450 ja summa 20 euroa. Uudet jäsenet, älkää vain maksako maksua, vaan ilmoittakaa tietonne vaikka nukkekotiyhdistyksen sivujen kautta, jotta lehdet löytävät perille!