Sunday, October 11, 2015

Koristemaalattu penkki - Painting the bench


Tästä tuli minusta kiva kuva, kun Molly ja Maggie ovat niin aidon oloisesti katselemassa, että osuivatko pensselinvedot kohdilleen. Taiteilija itse on siinä vähän muina miehinä. :) Sain näet taas maalata ja oli kivaa. Tämä on kummallista. En meinaa millään saada aikaiseksi maalata kuvassa pikkuisen näkyvää yläkerran ovea, vain näitä tilaustöitä. Tässä vielä penkki lähempää. Hioin vielä kuvan ottamisen jälkeen aivan hiukan, ettei tuo alaosa jäänyt noin framille. Usein kuvasta näkee vasta tarkemmin, että mitä tuli tehtyä.


Maggie and Molly are checking out how the new paintwork looks. It was fun to decorate this bench for Heleena. It's funny, you can just see the pale blue door behind the bench. It has been waiting for ages to get some decorations on it, but I somehow end up painting only these furniture for others. I sanded it just a bit after taking the photos. It's funny how you often see things more clearly from pictures.

5 comments:

Saila said...

Voi hyvänen aika, miten ihana! IIiiik! Haluan tuollaisen oikeassa koossa eteiseeni!

Anne said...

Ai mikä selkänoja!! ja kokonaisuuskin, mutta tuo... oi oi

Anita said...

Ihailu kuva on niin todellinen. Upeasti olet taas maalannut!

Sari T said...

Aivan huikea kokonaisuus. Kiitos kun jaat iloa meille kuvillasi. Mitä värejä muuten käytät maalaamiseen?

hannajaleijona said...

Kiitos, kiitos! Saila, minustakin tuo on upean mallinen kaluste. Mikseiköhän tuommoisia ei juuri näe? Olisi vielä niin käteväkin, jos vaikka olisi avattava tuoliosa ja alas saisi kamaa jemmaan.

Sari, maalaan vähän millä sattuu, mutta nämä viimeaikaiset olen tehnyt askartelukaupan akryyleillä. Mulla on monen merkkisiä, mutta semmoisia aikuisille suunnattuja kunnon maaleja. :)