Saturday, October 10, 2015

Ihana kirja ja kumma Molly - Wonderful book and odd Molly


Aluksi kuva Maggien uudesta hartiahuivista.

Maggie got a new shawl. I like the border on this one.


Frida esittelee tässä aivan julmetun ihanaa kirjaa. Olen aiemminkin tutustunut Caroline Hamiltonin nukkekoteihin ja nyt porukkaan on liittynyt Jane Fiddick. Nämä ovat rakkaudella ja suurella vapaudella tehtyjä koteja, pitkä perinne nukkekotikulttuurissa näkyy ja kun kirjan kuvat ovat isoja ja hienoja niin minkäs teet. Tykkään, tykkään ja tykkään! Tässä pari maistiaista.
Caroline Hamilton is my hero! I loved her book Decorative Dollhouses and this new book is even more wonderful, with more than a little help from Jane Fiddick. The houses are made with great love and freedom. The long tradition in doll's house culture shows and the photos are big and beautiful. I'm thrilled!


Molly halusi villapaidan, joka sopii pitkien hameiden kanssa ja minä tein työtä käskettyä, tuommoisen hännällisen mallin. Hameenkin ompelin ja kummallinen tuli, mutta kelpaa nyt kuitenkin. Ei ihan Odd Mollyn tyylinen ollenkaan, mutta sanana se tuli mieleen tästä kokonaisuudesta. 


Molly wanted a sweater to wear with long skirts and I made her one with a tail. I sew the skirt too. It's not Odd Molly style, but the combination of words popped into my mind watching this. :)

3 comments:

Saila said...

Voi, onpa houkuttelevan näköinen kirja!

Anne said...

Nämä vaatetukset on niin elämänmakuista ja väkevää, että oksat pois!
Ja voi miten hurmaava kirja, uusi tuttavuus, pitääpä pistää mieleen.
Aurinkoista viikonvaihetta!

Sari T said...

Maggien hartiahuivi on todella fiini. Aivan hänen värejään. Onpa taas ihana katsella uusia Downton Abbeyn jaksoja ja seurata samalla näitä Tarun nukkien seikkailuita netissä.

Pisän kovasti myös Mollyn neuleesta, joka istuu kuin valettu.