Wednesday, February 11, 2015

Uudet lapaset ja pieni tuholainen - New mittens and a little devastator

 

Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta vähän isommistakin lapasista tuli kivat.

The photo is not good, but the larger mittens are nice too.


Voiiii Friiiida! Meillä on asunut loppukesästä asti ihastuttava kissaneito. Hän on ollut taitava ja varovainen ja kiltti nukkekotien suhteen... tähän asti. Frida leikattiin ennen joulua ja taitaa olla ruokahalu lisääntynyt. Aamupalaa on joskus vaikea odottaa rauhassa siihen asti, että nousen, varsinkin kun valoa on enemmän ja aiemmin. Varmin keino saada minut havahtumaan on räpeltää nukkekodin kanssa. Pystyn nousemaan uppounestakin sellaista vauhtia hätiin, että siinä jää herätyskellot toiseksi. Minä kun tykkään koristella nukkekodin ulkoseinät kaikenlaisella tarpeellisella, kuten lyhdyllä tai kukilla kesäisin ja tottakai pitää postilaatikko olla. No, tuhoahan siitä seuraa. Argh!


Frida! We've had a wonderful cat lady since fall. She's been so careful and well-behaved with the dollhouses... so far. She was neutered before Christmas and I suppose the stronger appetite together with earlier natural light in the mornings makes it so hard for her to wait patiently for her breakfast. She soon realized that the sure-fire way to wake me up is to fiddle with the dollhouse. It is amazing how quickly I can jump out of the bed to shoo her away even from the deepest sleep. I like to decorate the outside too, lantern and flowers in the Summer and a post box of course. Well, this means trouble. Argh!


Frida: LISÄÄ SAPUSKAA!
Frida: MORE CHOW!

6 comments:

The grandmommy said...

Awww she is adorable! You have been doing nice work on the house.

Anne said...

Voi ihana Firda! ja eihän noin ihanasti roikkumaan sijoitettuja asioita kerta kaikkiaan voi vastustaa :) - viaton katse :)

Aino said...

Voi Frida minkä teit... :D Mut lapaset on huippusuloiset. :)

Daydreamer said...

Your mittens are unbelievable!!! My Mother made a pair just like them for my son when he was two... a long time ago!
Your kitty is beautiful too... but a mischief maker!

jirps said...

Olisi kyllä eläinrääkkäystä, jos kaikilla pikkuhoukutuksilla ei saisi leikkiä! (Frida muuten näyttää kuvassa ihan minikisulta)

Meillä rotat kävivät vandaaliretkillä nukkekodin kulmalla; talon kuorrutettu mannaryynirappaus houkutti :D

Katrina said...

Sinulla on sitten ihanan kauniita värejä ja väriyhdistelmiä neuleissasi ja muuallakin nukkekodissasi. Ihanaa Ystävänpäivää t Kati