Friday, February 20, 2015

Joulu meni jo - Dollhouse Christmas finally over


Pirtissä on siirrytty normaaliarkeen joulun jälkeen, vaikka lahja- ja hankintavuo jatkuu varsin vuolaana. Ihanan ihanat nappihelmet Ainolta ja pöydällä hernerokkakattila Jatalta. Laskiaispullat jäävät väliin tällä kertaa niin nukkekodissa kuin oikeassakin elämässä vyötärölle kertyneen pelastusrenkaan johdosta. :)

Even though the festivities of the end of the year are over, gifts and purchases keep on coming to my dollhouse Pirtti. The lovely button necklace is from Aino and the peasoup on the table from Jatta.


Ainolta tulivat myös aivan täydelliset tossut vasemmalla. Innostuin itsekin kokeilemaan vähän kirjavampana tämän ohjeen mukaan.

Aino sent me also the wonderful slippers on the left. I wanted to make them as well and my messier pair is on the right. Here's a tutorial.


Yläkerrassa on kaikensorttista evakkoporukkaa ja Fauniuksen pihapenkki turvassa kissalta. Vierasvarana yökyläläisille on nurkassa pino Annan tekemiä täkkejä ja minun tyynyjäni. Tuoli on Marialta. Se oli pudonnut lattialle ja jäänyt jalkoihin tuhoisin seurauksin. Meille se on täydellinen juuri tuollaisena vähän vinona. Talokin on vähän vino.

Upstairs is a good place to hide things from the cat. The duvets in the corner are made by Anna and the blue chair from Maria. It fell and got broken, but is perfect in my house as it is, a bit crooked. The house is a bit crooked too. 


Hitsin hitsi. Yksi hyasintti-istutus jäi vielä tuonne taakse kaapin päälle. Arkkutuoli on Mirkalta.

Rats. One hyacinth pot missed on the back wall. Hyacinths are forced as Christmas flowers in Finland. The chair that is also a chest is from Mirka.


Upea peili taustalla Erjalta. Tämä ei jää Pirttiin, mutta nautitaan siitä täällä siihen asti, kun rakentaja saa jotain aikaiseksi.

The wonderful standing mirror is from Erja. It will go to another house, but untill the contractor gets something done, we can enjoy it here.


Erjalta ovat myös nämä mahtavat aurinkotuolit, joita Maggie tässä esittelee. Kohta se kesä tulee!

Erja has also made these beautiful recliners. Soon it will be Summer!

Huomio kaikki, jotka pidätte Taru Astikaisen nukeista. Ebayssa on huudossa kaunotar nimeltä Tilly. Tarulla on myös Pinterestissä ihan hillitön kuvakokoelma nukeista valmistusvaiheessa ja eri kodeissaan. Tervemenoa katsomaan!

Important notice to all you who like the dolls made by Taru Astikainen. One of her beauties, Tilly, is on auction at Ebay. Taru has an amazing photo collection of her dolls in Pinterest, if you want to browse. 

3 comments:

Saila said...

Tuolla minitalossasi on niin suurkotoisaa! Haluaisin mennä sinne kylään. Voisin tuoda laskiaispullat tullessani, sillä unohdin kokonaan laittaa ne esiin omaan nukketalooni. Kauheaa kun aika kiitää! Vihreät kuulat taitavat edelleen olla esillä. Ehkäpä ennen juhannusta...

Anne said...

Täällä tämä huokailee taas - aivan ihanat tunnelmat - ja mitkä värit! Näistä ei voi kun päivä alkaa hyvin!

Joyce said...

Wonderful pictures and so much going on in your doll family and friends ♥