Tuesday, December 9, 2014

Ihania kalenterin antimia - Lovely gifts every day


Superihana maustehylly tulee Pirtin keittiöön ja katsokaas noita sieniä! Mietin laittaisinko ne lankaan hellan päälle, kun lasipurkissa eivät pääsisi oikeuksiinsa. Tässä oli vielä punainen metallisydän, aivan ihana sekin.

Spice shelf is just adorable and the mushroom! I'll probably hang them above the stove as you couldn't really see them in a glass jar, but they are so delicate. 


Tänään sain jotain aivan huippua ja henkilökohtaista, nimittäin kultapalloja ämpärissä parvekkeelle, aivan kuin meillä viime kesänä ihan oikeastikin. Tämä on niin kaunis! Eilinen lahja on myös aivan hengästyttävä. Pikkuruinen söpöläinen orava! Tupsukorvat mustine päineen ja tuo häntä! Täytyy vähän hillitä silittelyhinkua, ettei se pelästy. :)

I had these flowers in my balcony this year for real and now I have them in miniature made so beautifully! The squirrel is just breath-taking, so cute with the fluffy tail and black-tipped ears.Itsenäisyyspäivänä sain materiaalipaketin päivän väreihin sopivia ohuita silkkinauhoja ja oikeita ohuen ohuita kynttilöitä. Tuo pussi on myös ihana!
Toissapäiväinen paketti oli tuunaustehtävä, joten siitä kuva tuonnempana. :)

We had Finland's Independence day on 6th and I had silk ribbons in colours of our flag, blue and white and some real, happy-coloured candles. I really like the old paper bag that says "button and ribbon".
There was a make-over task day before yesterday, so I'll post the photo later. :)Annan viikonloppuluukusta paljastui iiiiihhana pöllö ja tyynyt, joiden väri ei esiinny tässä kuvassa edukseen.

Anna had hidden a cute owl and cosy pillows in her weekend package. The colour of the pillows is not right here, but you can see how cosy they look.
7 comments:

Merja said...

Oi mitä ihanuuksia!

17-17 said...

Simply beautiful squirrel and flowers!

jirps said...

Sun täytyy lannoittaa kultsuja, että saisivat lisää vihreyttä...

hannajaleijona said...

Ei kun just samanlaisia ne oli ämpärissä oikeastikin, mutta siinä kuvassa on ympärillä kaikenlaista. Mun pitää keväällä istuttaa nukkekodin parveke tuuheaksi. :) näkis vaan, mutta ehkä energiataso nousee tästä.

The grandmommy said...

Such nice squirrel and flowers! I like the owl too. :-)

Marianne said...

Aivan ihania juttuja oot saanut! Tuo orava on kyllä aivan kuin oikea <3

minwks said...

Hi I have enjoyed seeing your gifts each day. How can you resist opening them all at once!
It does indeed brighten the dark days of winter.
Regards Janine