Monday, March 12, 2012

Roolitusta - Casting


Teehuoneen ylimmäiseen kerrokseen piti muuttaa kaksi nuorta naista, joista toisen piti olla töissä alakerrassa. No toisin kävi. Tämmöinen perhe halusi vuokrata koko yläkerroksen ja teehuoneen rouva suostui mielellään. Hän taitaa tykätä vauvoista.

I thought that tearoom attic would be a home for two young women, one of who would work there as well, but it did not happen. This family wanted to rent the space and the tearoom lady agreed. I think she likes babies.


Näitä nyt piisaa, Elmo-kuvia. Hän on aika liikuttava, kun änkeää syliin istuessani koneella. Hän on nimittäin aivan liian iso siihen, mutta rapsutus kelpaa. Ihana Elmo. Ulkoilutan häntä päivittäin ja sekin on jotenkin liikuttavaa. Herra ottaa mahdollisimman pitkiä askelia varpaat harallaan pehmeässä lumessa. Sohjot ja vesilätäköt hän väistää oikein sievästi.

Elmo the cat is so cute jumping on my lap when I'm sitting at the computer. He is way too big to fit comfortably, but I suppose he enjoys the rub. I take him out every day and he's also very very cute taking really long steps, toes really wide, on the melting snow.

5 comments:

Maina said...

Viehättävä perhe ja ihana ihana Elmo!! Ihailin jo aikaisemmassa postauksessasi ja oletin sinun ryhtyneen jälleen kissanomistajaksi :)
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kikka N said...

Tyylikkäitä perhe ja jotenkin niin onnellisen oloisia! :)

Ihana Kitty!

Marjatta said...

Perhe näyttää oikein mukavalta! Taitaa tämänkin perheen äiti olla taitava käsistään, päätellen ihanista neulotuista ja virkatuista vaatteista. :)

Saila said...

Elmo kuulostaa ja näyttää kelpo kissalta ♥ Samantyylisesti minunkin kissat kävelee.
Sinulla on nuo nuket niin ihanasti puettuja! En tiedä, tuleeko mun nukkikseen koskaan asukkaita, tai tulee ilmeisesti joku Jeeves-hahmo joskus... Jotenkin nuket eivät tunnu ihan omalta jutulta, mutta sinun nukeista pidän todella paljon.

Unknown said...

Que amor de gatinho!
Estou conhecendo seu blog e estou encantada,tudo muito lindo.
Love Fernanda from Brasil.