Monday, April 9, 2018

Pienenpieniä käsitöitä - My book is out!

Tattadataa! 
Nyt se on ilmestynyt. Pienenpieniä käsitöitä, minun toinen kirjani. Kustannusosakeyhtiö Moreenin kustantamana. 160 sivua käsityöohjeita nukkekotiin neulomalla, virkkaamalla ja huovuttamalla.


My second book is out and it is called Pienenpieniä käsitöitä. It is 160 pages of instructions on knitting, crocheting and felting in miniature. It is published by Moreeni.


Tämmöistä löytyy kirjan sisältä:
Here is what's inside (in finnish):


Kirjan tekemiseen osallistuivat myös kuvaaja Sanna Peurakoski, graafikko Susanna Raunio ja Päivi Ylöstalo Moreenilta. Oli ihanaa tehdä yhteistyötä näiden mahtavien ihmisten kanssa, suurkiitos jokaiselle!

I had the best possible team making the book with me, photographer Sanna Peurakoski, graphic designer Susanna Raunio and Päivi Ylöstalo at Moreeni. It was such a thrill to be able to work with them. I'm forever grateful!


Jo nyt on jotenkin vaan niin ihana olla, koska kirja on otettu todella hienosti vastaan. Kiitos lukijoille ja taitaville käsityön tekijöille! Kirja on innostanut monia tekemään kirjan ohjeiden mukaisia töitä ja mikä parasta, soveltamaan kirjan ohjeita ja tekemään taas uusia malleja. 

I'm really happy about the feedback I've had from the readers, thank you so much! There are many fantastic pieces of handcraft already made using the patterns in the book. And what is even better, there are people who have made new patterns inspired by the book. This is how it all evolves and I'm really happy to be a part of it.

7 comments:

Katrina said...

Onnea Hanna ja suuri halaus! Nyt minullakin on tämä hieno teos. Tuossa se loikoilee olohuoneen lasipöydällä vähän väliä selattavaksi. Kyllä se onkin kaunis. Runsaasti niin ihania pieni yksityiskohtia, taianomaisia värejä. Pienen pieniä neuleita ja virkkauksia, lankojen värjäystä ja neuleohjeita aivan käsittämättömän ohuilla puikoilla. En voi mitenkään ymmärtää, kuinka on mahdollista kutoa 0,5mm puikoilla. Eihän niitä edes kunnolla erota saatikka, että ne pysyisivät kädessä. No niin innostava tämä kuitenkin on, että aion hankkia kesäksi jotkut puikot ja edes yrittää. Kiitos tästä upeasta kirjasta, jonka kansikin lempeine väreineen on kuin taulu. Ihanaa kevättä.

shannonc60 said...

It looks amazing! The pictures show some truly beautiful and creative ideas, and the animals are adorable. Congratulations on the book and kudos for sharing your skills and knowledge!

PILAR6373 said...

Muchas felicidades por tu libro! Te deseo que tengas un gran éxito!
Besos.

Giac said...

Hei Hanna,
Onnittelut uudesta kirjasta. Se näyttää kauniilta, ja tiedän sen olevan valtava menestys.
Iso hali
Giac

Millimari said...

Onnittelut kirjasta!

Kristiina/Käsin tehty Ihan Itse said...

Hanna! Olet julkaissut aivan loistavan kirjan, "Pienenpieniä käsitöitä"!!! Tuhannesti kiitoksia siitä!!! Kirjan ohjeet on erittäin huolellisesti laadittu, ja mallit kauniita ja istuvia. Olen jo muutamia neuleita kokeillutkin ja laittanut kuvia Rauhaniemen blogiin. Mukavaa alkavaa syksyä!

Unknown said...

Is there an English version of the book? It looks exquisite. Thanks Louise