Thursday, February 16, 2017

Instagramissa tavataan - Reviving my instagram

Minulla on ollut instagram-tili vaikka kuinka ja kauan, mutta en ole sitä juurikaan käyttänyt. Nyt innostuin. Olen ollut alamaissa ja huomasin, että on helpompi huomata elämän iloiset puolet, kun ottaa kuvia arjestaan. Kauniita tai kiinnostavia asioitahan tulee vastaan jatkuvalla syötöllä, mutta jos ei niitä huomaa, niin ohi lipuvat. Minulla on nyt käytössä vanhenevan pädin huonolaatuinen kamera, mutta silti kuvailen kaikenlaista sinne itselleni ihmeteltäväksi. Siellä on pienen puolen lisäksi tosiaan kaikenlaista muutakin, mihin katse osuu, mutta jos kiinnostaa, niin tervetuloa katsomaan!

I've had an instagram account for ages now, but I haven't really used it. Now I revived it. I've been a bit down lately and noticed that it's easier to notice beautiful and interesting things in life, if I take a photo of them. I use a poor quality camera of an aging i-pad presently, so the photos are of poor quality but nevertheless, you are welcome to visit. There are pictures of the small side of my life, but also random things that cross my way and tickle my fancy.
Viime päivinä olen verryytellyt käsiä virkkaamiseen.

I've been crocheting a bit for a couple of days now.

Eihän tähän toki tuudittautua voi, mutta onpa ollut ihanaa tavata aurinkoa monta päivää peräjälkeen. Kerrassaan keväistä ja toiveikasta ja ihanaa minusta tämmöinen talven keskelle pujahtanut kevätjakso!

We had a couple of days of sun and warm weather and it was divine! I cannot wait to see the snow melt eventually.

2 comments:

Giac said...

Hei Hanna,
Ne virkkaa kohteita ovat kauniisti tehty. Toivottavasti nautitte instagram.
Iso hali
Giac

shannonc60 said...

I am sorry you have been a little down. Taking photos of beautiful things is an interesting way of trying to find the beauty in life and probably helps take your mind off other things. Enjoy the sunshine whilst you have it and hope that Spring comes soon for you. Take care.