Sunday, May 22, 2016

Neuleita - Knitting


Olen saanut neulomista vähän käyntiin. Olen menossa Forssaan Wanhanajan lelumarkkinoille heinäkuun lopussa myymään ja onhan se jo korkea aika tehdä jotain. Nämä ensimmäiset paidat ovat kokeiluita monenpaksuisella langalla. Olen tyytyväinen, hyvin pysyvät aisoissa.


I've knitted a bit. I'm attending a fair in Forssa in July and it's about time to get busy. The first two are experiments with yarns of different thickness and I quite like how they look.


Sitten opettelin tekemään tuommoisia lenkkiraitoja tekemällä langankiertoja ja päästämällä niitä seuraavalla kerroksella. Minusta toimii kolmiohuivissa hyvin kuviona.

Then I learned to make zig zag stripes using dropped stitches. I like the pattern in triangle scarfs.


Lapsen yläosa käy hoikalle aikuisellekin pikkutunikasta ja alemmassa kuvassa mallailen paitaa vähän eri logiikalla. Luulen, että on pakko kokeilla tuommoista. Raidat menevät niin kivasti siinä.

The child's tunic is almost wearable for a slender adult too. On the photo below I'm trying on a shawl as a shirt. I think I must make one like this. I like the stripes and the angle.

4 comments:

PILAR6373 said...

Unos modelos preciosos!!!
Besos.

Katrina said...

Muuta en voi todeta kuin, että olet värien mestari. Niin kauniisti yhdistelet eri värejä ja sävyjä toisiinsa. Töittesi näkeminen on oikea nautinto. Ihanaa kesää.

Anne said...

On nämä upeita. Ja nautin kyllä niin näistä kuvista.

Giac said...

Hei Hanna,
Fantastic työtä. Asut ovat vain kauniita.
Iso hali
Giac