Monday, March 28, 2016

Uuden aloitusta - New beginnings


Tämmöistä sotkua löytyy meiltä tänään. Aloitin taas uudenlaista taloa. Hups! No, ei se niin hups ole, kirjatalo numero kolme tässä vain lähti liikkeelle, mutta se on hups, että kakkostalo on edelleen osissaan epämääräisenä kasana.

I made this kind of mess today. I started yet another house. Oops! Well, it's for the book, not a big oops.


Ruukutin pikkuiset kasvit kunnon ruukkuihin, jotka sain Annalta. Ovat aivan ihanat, mutta Lauha on vähän huolissaan pitsilehdistä. Olen kastellut niitä aivan liikaa. Saa nähdä selviävätkö jako-operaatiosta.

Anna gave me wonderful pots for my miniplants. Lauha is worried as I've watered the small ones too much. I hope they will survive the dividing operation.


Tämä näyttää minusta aivan pääsiäismunalta, kun pursuaa noin ylös ahtaasta ruukustaan. Tämän myötä siis oikein hyvää pääsiäistä kaikille! Kevät! Kevät! Kevät! Meillä on enää vähän lunta ja kohta sekin sulaa pois.

This one looks like an Easter egg to me as it is coming out of its too small container. So I wish you are having a wonderful Easter. Hey, it's Spring! It's finally Spring!

3 comments:

Riitta said...

Hei Hanna, iloista kevään odotusta sinulle. On hauska seurata, mitä blogistasi seuraavaksi pyörähtää esiin. Ensimmäinen kuva on oikein lupaava ja oikeat kasvit kasvihuoneessa ihanat (muun muassa).

The grandmommy said...

Great idea!

PILAR6373 said...

Un comienzo muy prometedor!!!!
Besos.