Wednesday, September 2, 2015

Nauhalaatikolle, mars! - Ribbons


Oikeastaan pitäisi tehdä kaikenlaista muuta, mutta tämä oli tosi hauska projekti. Minun on pitänyt pitkään ommella hattuja erilaisista nauhoista ja kun viimein pääsin hommaan kiinni, ompelin samalla myös hameen ja boleron. Tuo punainen kiharanauha on kamalan tönkköä, mutta toimikin yllättäen oikein hyvin. Hame on vanhaa puuvillanauhaa, jossa on punainen kohoreunus. Tykkään tuosta kamalasti, harmi kun nauhaa ei ole enää paljoa jäljellä.


This was such a fun project! I've been wanting to sew hats from all sorts of ribbons for ages and now that I did, I made a skirt and a bolero too. The red, curly ribbon is stiff and awful, but it worked surprisingly well for this. The skirt is made of an old cotton ribbon with a red binding at the other edge. It's a pity I have only a little left. Maybe enough for a top, we'll see.


Maryn uusi kesähattu kaipaa hieman koristelua, mutta tämäkin tönkkö nauha tuntuu olevan näin parhaimmillaan. :)

Just a bit of embellishment and Mary's new summer hat will be just fine. 

5 comments:

Riitta said...

Vau, mitä oletkaan taas kehitellyt! Minusta nämä naiset näyttävät nyt jotenkin espanjalaisilta, etenkin raitahameinen :)

hannajaleijona said...

Kiitos Riitta! Mulle tuli hatusta mieleen toreadorit. Ja sitten tuli mieleen, että pitäisi tehdä semmoinen Carmen Miranda -asu hedelmineen kaikkineen. :)

Riitta said...

Kyllä ehdottomasti!

Giac said...

Hei Hanna,
Erittäin hyvin tehty.Bolero on ihana. Olet todella käytetyt nauha hyvin.
Iso halaus,
Giac

Anonymous said...

Maryn kesäleninkikin on tosi upea! Hieno oivallus tuo hattu punaisesta nauhasta.