Wednesday, August 19, 2015

Syksyn harjoittelua - Autumn leaves


Nyt jo löytyy väriä sieltä täältä, mansikan lehdistä, horsmien lehdistä, kuivilta paikoilta varsinkin. Näitä on vaikea vastustaa, varsinkin kun vielä kuivuvat kauniisti käppyrälle. Idea ei ole minun, oliko se Saaran? Tästä on kuitenkin tullut jokavuotinen traditio, napsutella lehtiä nukkekodin pihalle ja katolle. Kranssinkin teen ovelle, sitten kun raaskin luopua kukkakranssista. Se kuivui oikein kauniiksi.


I've seen reds and yellows for a while now, low near the ground, on wild strawberries and willow herbs and such, on dry spots at least. It's lovely to punch mini leaves from the real ones and scatter them on the dollhouse yard, they dry really nicely too. I'll make a wreath too, when I'm ready to get rid of the floral one. It dried out really nicely with still some colour on.
6 comments:

jirps said...

Ah, kyllähän syksyn läheisyydessä on kieltämättä jotain kaunistakin.

Sari Tammikari said...

Kauniin värisiä lehtiä olet leikellyt. Minkä merkkistä kuvioleikkuria olet käyttänyt niihin? Tykkään kovasti myös kukkakranssistasi.

elizabeth s said...

Nothing beats the Real thing and your mini autumn leaves make a Beautiful wreath!

Nono said...

Very cute!!!

Merja said...

Onpa kauniita lehtiä! Täytyypä pitää silmät kohti maan kamaraa kulkiessa.

hannajaleijona said...

Hei Sari, anteeksi huomasin vastata vasta nyt. Nämä tein Carla craftin ja Punch bunchin leikkureilla ja myöhemmän kranssin Fiskarsin vaahteranlehdellä.