Friday, April 17, 2015

Mitä tekis? - Crossroads


Joskus pitää pysähtyä miettimään, että mitä seuraavaksi. Itse asiassa aika usein, pienissä asioissa usein ja isoissakin silloin tällöin. Tämä kuvapari kuvaa yhtä vaihtoehtoparia. Toisaalta kutsuu kirjoituspöytä, suunnittelu ja semmoinen hiljaa etenevä toteutus ja toisaalta hyvinkin konkreettisesti vähän keskentekoiseksi hylätty rantamaja tuolla kirjahyllyn päällä. Molempi parempi. Sitä paitsi aina voi myös neuloa jonkun pienen jutun ennen kuin päätyy isompaan hommaan. :)


Sometimes you have to stop and think what to do next. With small things, it is very often the case and with big things, now and again. I'm drawn between the desk, writing and designing and slow process of making and the poor, almost finished beach house on top of my bookshelf. Well, I can always just knit something before I turn to something bigger. :)

2 comments:

Tingeling said...

Rantamaja ehdottomasti! Eikös nyt ole aika haikailla kesäntuloa vaikka se onkin toivottoman kaukana. Rantamaja näyttää tosi hauskalta ulkoapäin ja olisi mukava päästä sinne kurkistamaan.

jirps said...

Minäkin äänestän rantamajaa! Kesäkesäkesä! Sitten syksyn hämäränhyssyssä voi käpertyä kirjoituspöytähommiin.