Sunday, April 21, 2013

Lankahuumaa ja Ihana juttu

 Voi kuulkaas, nyt löytyi maailmalta niiiin ihania neulomislankoja, että aivan. Eli varoituksen sana kaikille lankahöperöille nukkekotineulojille, täällä menee sekaisin ihmispolo. Langat on tarkoitettu kirjailuun tai hienonhienoihin pitsineuleisiin, mutta sopivat aivan mainiosti vaikka kirjoneuleisiin nukkekotikoossa. Tässä kaupassa on vielä sellainen hieno puoli, että lankoja saa hyvin pienen määrän (halutessaan toki isompia määriä myös), laatu on aivan hillittömän ihanaa ja värivalikoima ihan mahtava. Oli ihan pakko vähän testailla väriyhdistelmiä, vaikka muutakin olisi ollut.

I found a fabulous yarn for miniature knitting here. Be warned if you tend to go bonkers with yarn, this shop is dangerous. The quality of the yarn is fantastic, these are meant for embroidery or knitting lace, but they are fantastic for miniature knitting, you can purchase small amount and there's a wonderful selection of colours to choose from. Just had to give the colour combinations a try.


Viime viikolla ilmestyneessä Ihana-lehdessä on juttu nukkekodeistani ja kuvat onnistuivat minusta tosi hienosti. Niitä täällä vähän pykäiltiinkin, keskitalven hämäryydessä. Kiitos Kaarinalle kivasta jutusta!

Last week a craft magazine here in Finland had a story of my houses. I like how the pictures turned out. 

15 comments:

Xandra Dekker said...

Gefeliciteerd met het artikel in het poppenhuisblad. Dat lijkt me erg leuk om je eigen miniaturen te zien in zo`n blad.

Groeten Xandra

Piikko said...

Hanna, lehtijuttu mineilystäsi on aivan ihana ja kuvat tosi kivoja! Minäkin ostin ko. lehden, vaikkei se yleensä ostoslistaani kuulukaan.

Jennybee said...

Congratulations on getting your mini work in a magazine Hanna! You do such beautiful work, I just love your dolls and mini knittings. The photos look great too in the magazine.

Merja said...

kaunsi neule jälleen. Tuo lehti pitääkin hankkia.

Teija said...

Ihania lankoja, noita täytyy kyllä testata ja nyt lähden lehden ostoon.

Nasu said...

Herkulllisen värisiä lankoja. Täytyykin käydä ostamassa tuo lehti. Onnea jutun johdosta!

Nono said...

Congratulations! You are an artist!

M.Narbon said...

Very nice your mini knittings!!

Lotte said...

Onnittelut lehtijutusta !

Nuo sun minineuleet on kyllä niin kaunita, että haaveilen joku päivä saavani sinkkuneidille semmoisen :)

Aino said...

Voi ei tuota linkkiä... :P Mulla on edelleen Ihana-lehti saamatta käsiini, alkaa jo huolestuttaa, mutta josko tuo vielä jostain löytyisi.

Joyce said...

How fantastic Hanna! ♥ Is there a way to order this magazine?

Merja said...

Kiva juttu olikin Ihanassa. Ainoa huono juttu oli, että olisi se saanut olla pitempikin...

jirps said...

Minä ostin lehden Kädentaitomessuilta. SKerroin esittelijälle, että ihan siksi ostan, kun lehdessä on Hannan tekemyksiä esittelevä juttu (ja ihana juttu olikin). Myyjä sanoi, että moni muukin oli sanonut messujen aikana samaa! On varmaan ollut hurja myyntipiikki tämän irtonumeron kohdalla :D

Unknown said...

Oi että, kun on mielettömän ihana mininuken nuttu. Itsellänikin on neulomisvimma päällä, mutta tällä kertaa Barbien mittakaavassa. Uskaltaisiko tuonne lankakauppaan kurkata.

Unknown said...

Aivan ihastuttava blogi! Itse olen aloitellut nukkekotiharrastusta roomboxien myötä, ja menettänyt tälle harrastukselle puoli sydäntä. Tulin kurkistamaan, klikkauduin lukijaksi ja tulen toistekin. :)