Thursday, September 13, 2012

Tauluja tulossa - I'll be framing a long long time


Näin Saaran blogissa älyttömän hauskoja tulitikkuetikettikuvia ja vot, seuraavalla kirpparivierailulla vastaan tuli niitä iso pussi. Olen näihin aivan hullaantunut. Kahvilaan (eli teetupaan) sopivia kuvia on ruuhkaksi asti ja kehystinkin jo pari koemallia. Näitä ajattelin kehystellä myös muille, joten listasakset napsumaan vaan.

I saw wonderful pictures from old matchboxes at Saara's blog and boom! the next time I visited a flea market I found a big bag. I love these. I found many suitable for the teahouse walls (many about coffee though) and decided to frame these for others too. Maybe I'll list some in my Etsy-shop too, even though these are mainly in finnish.

11 comments:

Anna said...

fabulous idea!!! :)

tiia said...

Ihania askeja :) Kuvat niin sulosia :)

Saila said...

Ohhoh, aika makeita! Siis ovat tulitikkuaskeihin alun perin painettuja? Vau!

hannajaleijona said...

Juu, nää on ihan huippuja ja näihin uppoutuu. Täydellisen kokoisia pöpperöisiä elokuvajulisteita ja kaiken maailman mainoksia, vähän eri ajoilta. On kuule T- ja K-kauppaa ja Rautatiekirjakauppaa, on alusvaatetta, ruokatavaraa, valistuskampanjaa, vaalimainosta ja ihan kerättäviä rakennuksia, autoja sun muuta. Kun ovat sopivan vanhoja, ovat ihan mielettömän liikuttavia. :o)

Anna said...

Uu! Tosi ihania! Voihan olla että jostain minunkin sukuni ullakolta löytyy tikkuaskikeräilijän aarre, mutta enpä ole kirpputoreilla törmännyt :) Erittäin viehättäviä!

Heli said...

Ihania! Jos tulee vastaan lelukauppaan tai karkkikauppaan sopivia, niin mä olisin niistä kiinnostunut :).

Marjatta said...

Onpa ihania, kauniita ja ennen kaikkea aitoja!

Lorainne said...

Oi vitsi, mistähän mie löytäisin tuollaisia? Ihania!

- Virpi said...

No ohoh, mikä kiva idea! Niissä voi olla tosi hauskoja ja persoonallisia kuvia ja koko on varmaan just passeli! Kurjenpolven neidit ovat muuten istuneet punaiset pipot päässä jo monta päivää. Odottavat vissiin hirvijahdin alkamista! :O)

Merja said...

ihania kuvia!tosi hauskoja tauluja tulee kyllä.ei meidän kirppareilta mitään vastaavaa löydy...

Tiina said...

Ooh - mikä löytö. Olen kirppikseltä näitä katsellut, mutta aika kalliita satseja on tullut vastaan eli on jäänyt ostamatta vielä. En kyllä tiedä, raaskisinko sitten lopulta niitä käytää ...