Wednesday, February 29, 2012

Muuttoa - Moving things


Asiat eivät oikein edisty kun olen jatkuvasti flunssassa. No, tänään sain kehystettyä Marian kalenterista saamani ihanan kuvan minusta ja Aavasta Pirttiin. Leikkasin lasin akryylistä ja tuo korukehys sattui sopimaan just. Marian tekemä punainen sohva muutti Pirtin keittiöön ja mallailen sinne myös valkoista vitriinikaappia astiakaapiksi. Uutta en oikein viitsisi tehdä, kun kaikenlaisia hyllykaappeja on jo taloudessa aika monta. Avohyllyjä pitäisi liimata seinille ja tehdä allaskaappi sekä kuivauskaappi. Hoh, milloinkohan tulisi energinen hetki? Ehkä jo pian.

Things are moving really slowly as I seem to have a constant flu. Well, today I framed a lovely photo of Aava and me from Maria's advent calendar. I cut the glass from plastic sheet and the jewellery frame fitted the photo exactly. A red wooden sofa by Maria moved to Pirtti kitchen too.

Arvontapeitto on jo yli puolen välin, joten alkaa olla aika suorittaa se arvonta. Sunnuntai-ilta voisi olla sopiva hetki. Jos siis haluat vielä osallistua, kerro minulle kommentissa omista miniunelmistasi.

The give-away-afghan is half finished, so I should do the drawing too. Sunday night seems like a good time. If you want to take part in the draw, do tell me about your miniature dreams in a comment (things you would like to know how to make or just have in miniature).

16 comments:

Plushpussycat said...

I would LOVE to take part in your draw! I'm sure your afghan is just gorgeous! My miniature dreams include finishing my 1920s miniature Lovers Cottage and starting (and eventually finishing!) my vintage Cupcake Cottage. I also am nearly done on my original Dad's Dollhouse, built by my father when I was a child. There are just a few things needed there. I'd LOVE to make the curtains for the second floor--bathroom and bedroom. That and put the "tile" floor in the bathroom and hang the lighting in four rooms. It will feel so satisfying when that house is completed. Thank you for the opportunity to participate in your draw! :-) Jennifer

Saila said...

Siis vau, osallistun arvontaan ilman muuta!
Minun miniunelmissani, joka toivottavasti lähivuosina toteutuu, on goottilainen kirjasto nukketaloni ylimmässä kerroksessa, jonne jätän laittamatta ylimmän välipohjan niin siitä tulee korkea katedraalimainen tila. Katossa on jo Gloucesterin katedraalin kattoa imitoiva lahjapaperi :-) Ja rekvisiittaakin on jo kertynyt, kuten keskiaikaisia seinäpaneeleja, pääkallo ja tietysti kirjoja ja hyllyjä! Sinne tulee takka, jonka eteen pari nahjanojatuolia, talja tammiparkettilattialle ja tietysti viskilasit pöydälle :-D
Sitten haluaisinkin muuttua itse miniksi ja muuttaa talooni!

Voi hiisi, kunpa oikeankin kodin hyllyt voisi vaan liimata seinälle. Teen eteisremppaa ja minulla on pirullinen ongelma, miten saan hyllyt kiinni. Liima olisi älyttömän kätevä :-D

Ilona said...

I hope you get well soon; the flu seems to be everywhere. My miniature dream is finally to rebuilt my canalhouse and to start the decorating. Thank you for the opportunity to participate in your draw!!
Hugs, Ilona

Anonymous said...

Hei!
OSallistunpa minäkin, täytyi lukea muidenkin haaveita tuolta alta.
Asuntovaunu tilpehööreineen (+auto) olisi mukava projekti... ja varmaan aika mahdoton toteuttaa eli sananmukainen haave :)!
Pia (ei blogia)

omenapuu said...

Hei! Vasta aloittelin koko harrastusta ja unelmoin ennen kaikkea siitä, että talosta tulee elävämmän ja mukavamman näköinen pikkuhiljaa ja samalla itse opin aina vain taitavammaksi. Ihan ensimmäiseki haaveilen, että saisin jostain rinsaasti tyhjää aikaa uppoutua rauhassa tekemään. Lisäksi haaveilen kaikesta "oikeasta". Haluan nukkekotiin esimerkiksi ehdottomasti radion joka oikeasti soi ja aion sellaisen vielä toteuttaa ;)

Sanne said...

Blogisi on ihanan tunnelmallinen. Miniunelmani on, että saan taloihini/boxeihini oikeanlaisen ja omanlaiseni, vähän satumaisen fiiliksen. Niin, ja olisi kiva osallistua arvontaan :))

Anonymous said...

Heippa, osallistun arvontaan :-)
Miniunelmissa Von Huppelsdorfin kartanon jälkeen olisi englantilaistyylinen kulmakauppa, vanha kuunari/ merirosvolaiva ja pieni pala Versaillesia.
Ja jos jotain mielenkiintoista osuu näiden väliin, niin pakkohan ne on toteuttaa :-)

Tiina Ovaska said...

Voi hitsi, nimi jäi Von Huppelsdorf siis Tiinalla(kerho).
Se peitto muuten on tosi hieno!

Anonymous said...

HEI!
Mini unelmani olisi
saada aikaa jotta voisin ehtiä tekemään kahta taloani:
Katinhännän Liikekeskusta
(kahvila,kukkakauppa,käsityöliike,vanhantavaran kauppa ja varasto)
ja sitten koti taloa.
Aikaa vie mutta on se niin antoisaa!
Blogisi upea,arvontaan mukaan haluan.
T:Mari.E.(ei blogia)

Jaana S said...

Haaveilen edelleen minipihasta ja puutarhasta istutuksineen, laatoituksineen, suihkulähteineen... Suihkulähteessä oikea pumppu, joka pyörittäisi vettä...!

Kikka N said...

Hei...lisä haaveita:
Yritin juuri äsken massailla Kurkkua. Ne ovat nyt uunissa. Periaatteessa jes muuta joku väli olisi pitänyt olla jotain toista sorttia massaa...tätä se on kantapään kautta oppiminen.
Siis HAAVEILEN LISÄÄ:
että oppisin massailemaan kauniisti ja kunnolla! :)
Kikka

krizze said...

Unelmoin siitä, että mini-ideani/suunnitelmani/hahmotelmani/pähkäilyni konkretisoituisivat jollakin kumman konstilla itsekseen valmiiksi tavaroiksi. Että kun saan mahtiväläyksen, että "tästä kankaanpalasta ja näistä nauhoista ja helmistä saisi upean puvun hotellin pukuvuokraamoon tuota kuvassa olevaa mallia hieman mukaillen" niin simsalabim se puku roikkuisi siellä henkarissa juuri sellaisena kuin sen olin sinne kuvitellutkin :).

Tai että portaikkokummitukseni Windy Whosthere vinkkaisi mulle, miten pystyn luomaan hänet niin, että hänet selvästi havaitsee, mutta kuitenkin aaveiden tapaan vain nipin napin...

Halauksia!

Drora's minimundo said...

Please count me in for your draw. I am sure I'd love your afghan.
My dreams are to make miniature shoes. I'd love to make a shoes and bags shop. I have had some success with the bags but my shoe making trials are a complete failure upto now, but I'm not giving up.
Thank you so much for your generous giveaway chance.
Hugs

Kaisa said...

Hienoa, että arvontaan pääsee vielä mukaan. Hmm, minun miniunelmani olisi saada nykyinen suuri nukketalo valmiiksi siihen malliin, että jokainen huone herättäisi katsojassa ihmetystä ja huokauksia. Nyt siellä on vain noin 4/12 huonetta valmiina ja tuhansien ideoiden joukosta yritän valita niitä parhaita ja toteuttamiskelposimpia.

Minna said...

Näitä on niin monta... Tällä hetkellä minieläinten tekeminen kiehtoisi kovasti. Blogiasi katsellessa tulee mieleen myös, että olisi hienoa oppia virkkaamaan nukkekotikoossa! Upeita virkkauksia!

Bucky said...

Hei,

ensinnäkin täytyy sanoa, että blogisi on todella mahtava. En ole monesti aikaisemmin käynyt, mutta lisäsin nyt omiin suosikkeihinikin, kun vakuutuin. :) Upeita juttuja osaat tehdä kyllä. Minullakin on noita pienen pieniä virkkuukoukkuja isotätini jäämistöstä perittynä, mutten vielä ole uskaltanut edes yrittää tehdä niillä mitään -ehkä vielä joskus. :)

Jos vielä ehdin arvontaan mukaan, niin mieluusti osallistun. Oma miniunelmani on tällähetkellä 1:1 -elämään liittyvä, sillä haluaisin ylipäätään tilaa nukkekodeilleni. Asun ahtaasti, ja rakkaat nukkekodit joutuvat olemaan paitsiossa vanhempien vintillä. Vain yksittäiset pienet miniprojektit onnistuvat. Kun tilaa taas löytyy, haluan ehdottomasti blogissani esiintyvälle Harrille suuremman talon. :)